Alles super duidelijk en meteen de volgende dag geleverd, de volgende keer kom ik weer terug

Supernel en een goede collectie tegen mooie prijzen.

Ik koop wel eens wat via hardloopshop, omdat er mooie aanbiedingen zijn en er een ruim assortiment aanwezig is. Dat wordt altijd zeer snel geleverd en is naar tevredenheid.

Fijn en duidelijk. Snelle levering. Alles was in orde

Top, snel en goed

De kwaliteit en service zijn goed en snel geleverd. Ook goede communicatie tussen klant en bedrijf.

Top geregeld

Ik mis alleen een goede maattabel

Govan

Goedkoper

Altijd op tijd en correct geleverd

Bestelling en levering was super top...

Zeer goede ervaring

De webshop is gemakkelijk in gebruik, zeer snelle levering, zelfs van truitjes met specifieke bedrukking, niks negatief te zeggen. Ook de prijzen zijn concurrentieel.

Snel bezorgd en goede kwaliteit

Mijn bestelling is op tijd bezorgd en de kwaliteit van het product is zeer goed en komt overeen met het plaatje op internet. Erg blij mee!

Prima.

Ruime keus en snelle levering.

Prima webwinkel

De levering is snel, de retouren snel verwerkt.

Prima service en snel geleverd

Makkelijk te bestellen, prima actieprijs en snel geleverd

Snel en accuraat geleverd

De gewenste hardloopschoenen zijn snel en accuraat geleverd. Het voordeel van een"oude" kleur is de leuke korting!

Gewoon goed

Heel fijn en snel

Het is een fijne site en bezorgen zeer snel

Snelle levering, kwaliteit producten!

Ik ben ontzettend blij, als tennisfan, dat we alles kunnen vinden op deze uitgebreide webshop. Kwaliteit producten en zeer snelle levering.

geweldige levering

een hele snelle levering en super product...1x moeten ruilen en 1 vraag daarover en super service

Top levering

Eerste artikel was te klein dit hebben we retour gestuurd en werd snel geregeld dat we het geld terug hadden

Alles naar wens

Alles naar wens

Goedkoopste prijs. Levering snel en goed. Mail met korting gemist vóór aankoop, maar telefonisch contact genomen en toch nog korting gekregen! Top!

Niet normaal snel in huis

Dit was voor mij de eerste keer supersnel en goed maat tabel is perfect

Uistekend service!

Bij het retour melden vergat ik te melden dat ik wilde ruilen voor een andere maat. Met een belletje naar de klantenservice werd het keurig en snel geregeld.

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire