Goedkoop en snel geleverd

Overzichtelijke site en mijn schoenen waren hier het goedkoopst. Verder de volgende dag al in huis. Super!

Prima hardloopschoenen

Makkelijke site, goede levering en prima schoenen

Zeer goede ervaring

Het bestellen via de website ging gemakkelijk. De informatie over mijn bestelling werd goed gecommuniceerd. Mijn bestelling werd snel bezorgd.

Snelle levering maar ook een snelle afhandeling van de retourlevering !

Snelle levering maar ook een snelle afhandeling van de retourlevering en een prima communicatie / informatie rondom beide zendingen.

Volgende dag in huis, mijn reet!!!!

Gister eerst gebeld en gevraagd als ik nu bestel heb ik het morgen in huis? Ja als het op voorraad is wel en dat staat bij product. Ik code gegeven van product en ja was op voorraad. Volgende dag in huis? Dikke *** 3 bier en dit is niet de eerste keer met hockeydirect. Goeie spullen maar niet de claim gebruiken van volgende dag in huis want hebben ze bij mij nog nooit waargemaakt

NHV AFTER MATCH JACKET

Mijn lengte is 190 cm. Ik maakte me zorgen over de maat XL omdat de gemiddelde lengte van Nederlanders hoog is, maar het was niet zo groot. Ik kocht ooit een uniform van een nationaal team en ontmoette de speler op de Wereldkampioenschappen van vorig jaar. hartelijk bedankt!

Uitstekende service

Zoals boven vermeld

Snel de bestelling in huis.

Snel de bestelling in huis.

Snelle levering en goede schoenen

De bestelprocedure was makkelijk en duidelijk. De levering op tijd en snel. De schoenen mooi en passen goed en lopen lekker.

Prima snelle bezorging

S’avonds besteld en inderdaad de volgende ochtend al bezorgd.

Goede service, overzichtelijke website, snelle levering.

Goede service, overzichtelijke website, snelle levering.

makkelijke goede keuze kunnen maken

door de website kon ik mijn keuzes snel bepalen en zo kon ik de bestelling snel en makkelijk afhandelen! top! ps mijn vrouw was heel blij....die kreeg de asics!

Vlotte verzending en uitstekende klantenservice

Ondanks een probleem met de levering van mijn pakket, ben ik heel tevreden. De klantenservice heeft direct contact opgenomen en ervoor gezorgd dat het probleem opgelost werd. Heel blij met de artikelen!

perfect tijdig geleverd

voldoet aan verwachting

Prima product

Bestelling echt supersnel in huis. Lichtvest voor hardlopen werkt perfect en geeft voldoende licht in het donker. Daarnaast ook nog een zeer goede prijs dus blij met mijn aankoop

Eindelijk mijn favoriete loopschoenen gevonden

Snelle levering, goed geprijsd en voortreffelijke omruilservice

Prima gewoon.

Perfectie bestaat niet but his comes close.

Goede webshop

Heel snelle levering

Teleurgesteld.

De Mizuno Horizon Wave 4 heeft aan kwaliteit flink ingeboet in vergelijking met zijn voorgangers. De gebruikte materialen, de afwerking, demping, stabiliteit, alles is minder goed. Echt spijtig, want Mizuno had met deze loopschoen nochtans een heel degelijke in zijn gamma.

Ruime keuze

Ruime keuze

Op tijd en goed verpakt

Precies wat je verwacht. Juiste product, op tijd en netjes ingepakt

snel, correct en een nette prijs

Snelle levering, het juiste product voor een nette prijs. Alleen jammer dat de transporteur dusdanig met het pakketje omgaat dat de doos "al uitgepakt was" voordat ik de verpakking opengemaakt had ...

Goede schoenen, topservice

Fijne schoenen, snel in huis. Ik had de verkeerde mast besteld, gebeld met, zeer vriendelijke, klantenservice en mast werd aangepast. Ondanks aanpassingen schoenen binnen 24 uur in huis!

Prima product

Snelle levering.prima product. De kids zijn er blij mee.

Prima keuze, snel in huis

Eenvoudig keuze kunnen maken op shop en keurig snel thuisbezorgd. Top service!

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire