Prima product

Snelle levering.prima product. De kids zijn er blij mee.

Prima keuze, snel in huis

Eenvoudig keuze kunnen maken op shop en keurig snel thuisbezorgd. Top service!

Prima schoenen en kleding

Makkelijk bestellen vd site en snelle levering.

Perfect geleverd de dag erop

Perfect geleverd de dag erop nogthans 20 min. over het uiterste besteluur van 20u00

UITSTEKEND !

HARDLOOPSCHOENEN Besteld, > razendsnel en goed geleverd, helemaal TOP zoals het ook hoort, voor mij geen andere internet site meer als ik weer nieuwe hardloopschoenen of andere sport outfit nodig heb !

Levering snel verzorgd.

Juiste armbandverlichting. Duidelijker kan niet; ben in het donker goed te zien. Goede kwaliteit.

Snelle levering, product volgens verwachting

Tevreden

Levertijden zijn redelijk goed

I do all of my shopping online, except for food, for more than 10 years now. I can say, without doubt, that Sportshop.com have provided the best customer service that I can ever remember. I will recommend the shop to absolutely anyone.

Goede snelle service

Goede snelle service

Altijd snelle levering en goede kwaliteit schoenen

goede webshop --> duidelijke en snelle filters Makkelijk spullen bestellen en altijd snel geleverd Zeker aan te raden als je snel nieuwe schoenen nodig hebt!

Goed om digitaal te winkelen!

5 stars

Prima op tijd geleverd en conform omschrijving

Product zoals verwacht en gewoon snel geleverd. Geen op of aanmerkingen.

Snel en netjes geleverd

Woensdag besteld donderdag netjes geleverd. Helaas had ik een te kleine maat besteld. Dezelfde avond nog gebeld met de klantenservice en verteld dat het een cadeautje was voor het aankomende weekend . De zeer vriendelijke jonge dame heeft mij toen keurig geholpen en een grotere maat opgestuurd. Het pakket was op tijd binnen en de jarige was er erg blij mee.

Mooie prijzen en snelle levering

Korfbalshop hanteert scherpe prijzen en heeft een snelle levering

Snelle levering van een topproduct

Gewoon goed en correct

aanrader!

Kort en bondig "vlot, correct en snel"

Op één dag reeds de loopschoenen geleverd gekregen! Perfect zoals beschreven stond én aan een scherpe prijs!

Top!!!

Zeer mooi en degelijk product

Prima levering, snel.

De verwachte levertijd was 5 dagen, maar het was met 2-3 dagen al geleverd. Fijn!

Snel en goed geleverd

Goede levering

Uistekend

foute levering zeer goed hersteld

Helaas ontving ik het verkeerde product, maar door een telefoontje en email, wist ik precies wat ik moest doen en is het binnen een dag hersteld. Super fijn!

Zit goed om de arm, voel bijna niet dat ik hem om heb tijdens het lopen. Geeft daarnaast ook voldoende licht om goed zichtbaar te zijn.

Eerste aankoop

Ik koop liever schoenen in de winkel, maar gezien de huidige omstandigheden op de wereld heb ik dit keer ervoor gekozen om hardloopschoenen online te kopen. Voor het eerst aankoop gedaan bij de hardloopshop en ik was verrast dat de schoenen de volgende dag al werden afgeleverd. Dat is heel snel! Dus ik kon ze gelijk uitproberen op mijn loopband. Ik loop al enkele jaren op Mizuno’s en ik ben daar zeer tevreden over. Dus ik heb een soortgelijk paar besteld. Ik heb nu 1 paar voor binnen en 1 paar voor buiten. Eerste indruk van de schoenen zijn goed.

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire