Snelle levering van kwaliteit

Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling. De communicatie met de verkoper, de betaalmethode, de levering en de kwaliteit.

Ruime keuze, snelle checkout, snelle levering.

Doen wat ze zeggen

Gewoon helder. Bestellen en op de aangegeven dag bezorgen. Snel en makkelijk.

Snelle levering van prima hardloopschoenen

Product is binnen 1 dag geleverd. Hardloopschoenen bevallen prima. Enige minpuntje was dat dinsdagavondkorting niet direct mee gerekend werd maar dat werd na contact met klantenservice snel alsnog geregeld.

Supersnelle & correct service!

In minder dan 24u exact ontvangen wat ik besteld had (op een zondagnamiddag, NB...).

Erg slecht, verkeerde maat en verkeerde kleur.

Had hardloopschoenen van Asic besteld. Ontving de verkeerde maat de verkeerde kleur en het verkeerde model. Koste nog eens ruim zeven euro om ze retour te zenden. Koop al jaren op het net maar dit nog nooit meegemaakt.!!

Snel geleverd, mooi dat het op een ophaalpunt opgehaald kan worden. Goede communicatie over bestellen en verzenden.

Kiezen, advies op de site, klik, leveren zo simpel kan het zijn

Keuze eenvoudig op de site te maken, advies rondom maatvoering staat duidelijk vermeld, bestellen en de volgende dag leveren. Helemaal top!

Prima kwaliteit, goede prijs. Helemaal tevreden.

GEWELDIG

Snelle reacties op mijn vragen, zelfs in het weekend, en met professioneel advies welke ik opgevolgd heb en juist bleek. Helaas bleken mijn bestelde hardloopschoenen te smal voor mijn leest en het retourproces werd zeer klantvriendelijk benaderd, er werd vanuit mij gedacht en gehandeld. Zeer tevreden, jammer dat ik deze keer niet kon slagen maar kom zeker terug.

Prima en goede prijzen

Goede snelle levering

De bestelling werd snel bezorgd en de kwaliteit was goed.

Opzich tevreden maar retourbeleid te ingewikkd

Retour beleid lastig zelf bonnen moeten uitprinten. Spullen kwamen in gescheurde zak en dan kan je de spullen eingenlijk niet terugsturen. Ook sticker met retouradres ontbreekt.

Één corecte levering

Hardloopshop heeft een breed aanbod en vaak aanbiedingen

Nu drie keer een bestelling geplaatst bij hardloopshop en ze leveren altijd volgens afspraak. Ook is er nog nooit iets misgegaan. Vaak hebben ze goede aanbiedingen, en het aanbod is goed. Ik ben tevreden met deze webwinkel!

Snel en correct.

Na mijn bestelling heb ik direct een mail gekregen van mijn aankoop. Enkele dagen later werd mijn bestelling correct afgeleverd. Jullie hebben er een klant bij. Mvg, Joer Maes

Goede en snelle levering

Bestelde goederen werden snel geleverd en voldoen aan de verwachting. Ik ben tevreden

op tijd geleverd en netjes bezorgd

Supersnelle levering

Ruim assortiment en altijd genoeg voorraad. Jammer dat er geen fysieke winkel meer is in Waalwijk om te passen. Maar de supersnelle levering van artikelen (de volgende dag al in huis) maakt dit goed. Artikelen kunnen dan toch snel gepast worden. En het voordeel van retourneren is dat de verzendkosten niet voor de koper zijn (in tegenstelling tot andere sportshops).

Prima nike sokken en snel geleverd.

Snelle bezorging en product is van goeie kwaliteit.

TOP!

Kwam als goedkoopste uit de bus voor de tassen die ik wilde voor mijn bedrijf. Zelfs incl bedrukking nog goedkoper dan de concurrent. Snelle service, netjes bedrukt. Ben er heel blij mee!

Goede oplevering

Oplevering op tijd en duidelijke beschrijving voor retour

Ik heb schoenen en ballen besteld. Kwam er achter dat ik 1 product vergeten was te bestellen. Via de Wattsapp was dit zo opgelost.

Snelle levering uitstekend.

Snelle levering tegen een acceptabele prijs. Een aanrader.

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire