snelle service

bestelling goed en snel verwerkt.

Goede producteb

Mijn dochter handbalt al een half haar en ze vind het leuk daarom hebben we een leuke bal voor haar gekocht op deze website! Haar ervaring met de bal us heel goed en ze vind het een super leuke en fijne bal!

Abc

Abcfdrg

FANTASTISCH

ALLES WAT IK KAN BESTELLEN,DOE IK,EN DAT IS ER ALTIJD. ALS IETS NIET CORRECT IS NEEM IK PERSOONLIJK KONTAKT OP. MIJN ADVIES "VOETBALDIRECT GA ZO DOOR" GRTJES JULLIE TROUWE KLANT JOHN.ALEX

Snel en correct

Bestelling is correct en snel uitgevoerd.Ook goed gedocumenteerd

Goed en snel geleverd.

Erg snel geleverd, keurig verpakt en goed te volgen traject

Handbaltas binnen 36u bezorgd.

2 keer het verkeerde product

2 maal kreeg ik het verkeerde product en was ik 19 euro kwijt aan zowel verzendkosten en retour kosten en heb ik geen enkel product behouden oftewel ik heb alleen betaald voor de reisjes van de producten... zeer slecht vind ik dit en niet kunnen

Snelle service en goede prijs

Snelle levering en alles zat netjes verpakt

Snelle service en vriendelijke, behulpzame klantenservice

Ik had mijn hardloopschoenen de volgende dag al binnen. Daarnaast hielp de klantenservice mij vriendelijk toen ik een vraag had. Een heel fijn bedrijf.

Goed product en vlotte Afhandeling

Gewoon goed

Bestelling was snel binnen (volgende dag), product was goed, dus niets op aan te merken!

Super snelle service

Op donderdag avond besteld op vrijdag binnen, helaas te groot, omruilen en op dinsdag de nieuwe maat binnen. Top deze snelle service!

Ontzettend klant vriendelijk en zeer behulpzaam

Iets besteld, maar het was niet de juiste maat. Duidelijk telefonische uitleg voor retour. Bij retour vergeten het pakketje te doen. Na een paar dagen gebeld. Keurige te woord gestaan. En daar ter plekke geregeld dat het juiste pakketje opgestuurd werd. Top service. Bedankt.

Goede kwaliteit

Netjes de bestelling in goede orde ontvangen en kwaliteit en conform afgebeeld op website.

Prima service van de Hardloopshop

Prima site en snelle levering conform de afspraak.

Snel en correct

Prima afgehandeld!

Snel en netjes bezorgd

Mooie spullen, goede levertijd

Niks op aan te merken, goede service (zelfs met terugsturen van spullen) en verder mooie kwaliteit spullen en een goede levertijd.

Keurig verpakt en product snel geleverd en van goede kwaliteit

Snel en zorgvuldig!

Quick service and shipping - top!

Goed en snel

Snelle levering, Goede prijs kwaliteit. Miste wel een goede factuur (pdf om uit te printen)

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire