Dank, prima levering

Prima eerste ervaring!

zeer vlotte levering - ruim assortiment

Op tijd binnen en pakket was compleet.

De bestelling was compleet. Alles was er in de doos.

Super tevreden over de hele lijn

aangenaam verrast over de supersnelle levering bestelling geplaatst en dag nadien al geleverd.

Heerlijk shirt

Heerlijk luchtig shirt voor zowel de korte als de lange loop. Makkelijk dat de rits ver open kan.

Ik ben hartstikke tevreden met jullie Toppppp

Netjes!

Bestelling ging goed, en daarna snel mijn bestelde artikelen thuis gekregen. Kwaliteit is ook goed.

veel keuze, vlotte service

prima service, ook vlotte verzending en afhandeling van retouren. De website werkt soms wat onhandig bij het zoeken naar specifiek item

Goed assortiment en snel bezorgd!

Compleet assortiment en snel in huis.

Odlo runshirt gekocht. Prima kwaliteit en snel bezorgd. Maat was zoals aangegeven. Helemaal top!

Snelle levering en goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling

Wel vervelend dat er in de winkel in Amstelveen niets passends in mijn maat op voorraad was terwijl dit wel werd aangegeven op de site. Was dus een rit voor niets.

Zeer vriendelijk, snelle levering

Ik had een specifieke vraag ivm de schoenen voor keepers en met mede de mankementen aan mij :). Ze hebben mij zeer snel en vriendelijk geholpen, zelfs de levering was er snel. Helaas moest ik de schoenen terug sturen omdat de maten niet helemaal juist zaten, maar over het algemeen top site!

Prima zaak en betrouwbaar

Prima zaak met mooie merken en producten

Veel keus en goede prijs

Veel keus, goede prijs en snel geleverd!

Snelle levering, veel keus, goede prijzen.

Schoenen besteld en snel bezord

Ik ben helemaal tevreden met de service van Sportshop.com. s'Avonds de schoenen besteld en de volgende dag al in huis. Met nog een persoonlijk bericht op de bestelbon. Helemaal goed!

Prima service!

Vlotte afwikkeling van mijn bestelling. Ik had een retour en dat kledingstuk was binnen no-time administratief afgewikkeld en het geld terug, dat hebben ze goed voor elkaar.

oustanding delivery and very fair prices

Already ordered two times, pleasant experience every time. Yesterday, I sent my order at 2pm and today my package was already delivered at 1pm, even though one of the articles should have taken 5-10 day to deliver. And I didn't pay anything for shipping! I can't say anything negative, highly recommended.

Snelle levering,

zie bovenstaand

Super snel geleverd

Dit was de eerst keer dat ik hier wat besteld heb maar door tijd gebrek toch eens geprobeerd maar al de volgend dag bij mij thuis zo kon ik mij nieuwe rugtas zondags gelijk gebruiken

Goede snelle levering

Snelle levering van teamkleding

goede prijzen, snelle levering

Ik heb bij Hardloopshop.nl nieuwe schoenen gekocht. Ik kreeg korting via Sportwallet. Sportwallet is een app waarbij je korting kan verdienen door hard te lopen of te fietsen. Bij inlevering van 42,2 gespaarde kilometers ontving ik 15% korting bij Hardloopshop. Dat is nog eens een lekkere korting. Schoenen werden de volgende dag al geleverd.

Snel en simpel

Vrijdag ochtend besteld, zaterdag in huis. Snelle en duidelijke informatie en tracking! Gaan we zeker weer gebruiken!

Goede pasvorm en stevig, ze zitten heerlijk!

Een aanrader is om 1 maat groter aan te schaffen als je een hoge wreef hebt, voorkomt de eerste dagen pijnlijk ongemak. Maar het was het zeker waard!

Gewoon goed.

Snelle levering.

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire