goede prijzen, snelle levering

Ik heb bij Hardloopshop.nl nieuwe schoenen gekocht. Ik kreeg korting via Sportwallet. Sportwallet is een app waarbij je korting kan verdienen door hard te lopen of te fietsen. Bij inlevering van 42,2 gespaarde kilometers ontving ik 15% korting bij Hardloopshop. Dat is nog eens een lekkere korting. Schoenen werden de volgende dag al geleverd.

Snel en simpel

Vrijdag ochtend besteld, zaterdag in huis. Snelle en duidelijke informatie en tracking! Gaan we zeker weer gebruiken!

Goede pasvorm en stevig, ze zitten heerlijk!

Een aanrader is om 1 maat groter aan te schaffen als je een hoge wreef hebt, voorkomt de eerste dagen pijnlijk ongemak. Maar het was het zeker waard!

Gewoon goed.

Snelle levering.

Snelle levering conform bestelling. Zeer tevreden enig minpuntje is het moeten uitprnten van een retourformulier bij een retour. Wat wel weer netjes is, is dat wanneer je dan opnieuw besteld (zgn. ruilen) er niet opnieuw verzendkosten in rekening gebracht worden.

Vandaag besteld,morgen ontvangen. Laagste prijs

fijne bal

De bal voelt fijn aan. Goede stuit. En makkelijk vast te houden.

Snelle terugkoppeling

Schoenen snel geleverd maar waren helaas te klein dus teruggestuurd. Door Corona duurt het even voordat men alle pakjes verwerkt heeft. Kreeg via email wel heel snel antwoord op mijn vragen.

Snel geleverd goed verpakt.

super goede service

Snelle levering (de volgende dag) en nadat ik een fout had gemaakt met een bestelling meteen reactie en nalevering!

Uitstekend service

Fijne en goede ervaringen, snelle levering en afhandeling.

Snelle verzending!

Goede info, mooie aanbiedingen en snel verzonden.

Alles is snel en goed geleverd prijzen zijn best scherp

Op zondag nieuwe hardloopschoenen besteld, op maandag al in huis!

Goede kwaliteit maar valt klein

Binnen een dag bezorgd dus lekker snel maar de maar valt erg klein.

Perfecte service

Zeer snelle levering,perfecte behandeling klasse materiaal.

Helemaal top

Ik werd goed geholpen, mijn aankoop was door tweeen gesplitst omdat er dingen niet op voorraad waren. Dit hebben ze netjes met mij via de app overlegt

Professioneel

Goede en duidelijke omschrijving van de producten, correcte maat en supersnelle levering!! Top!

Snel verzonden en handige review

Duidelijke website, verwachting nagekomen. Prima in orde, blij mee.

Goede prijs en snelle levering!

Dag na bestellen in de bus.

Efficiënt, snel en goed.

Snel bezorgt, zeer tevreden

Snel en degelijk!

Prima materiaal en een enorm snelle levering!

goede winkel!

snelle levering. producten top!

Erg tevreden!

Supersnel bezorgd en zeer tevreden met mijn bestelling

Besteld, geleverd

Gewoon zoals het moet...

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire