Retourneren is omslachtig en niet van deze tijd

Een aantal items besteld. Bij 2 hiervan was de maat niet goed en wilde ik graag omruilen. Dat gaat dus niet is gebleken. Dan moet u de spullen terugsturen, zij sturen geld terug en ondertussen kun je online nogmaals betalen voor je items. Terwijl je het geld nog niet eens terug hebt. Retourneren en gelijk aan kunnen geven welke maat je wil hebben kan dus niet

Betrouwbaar en producten van kwaliteit

Betrouwbaar en producten van kwaliteit

Goede service met lief bedank kaartje

Goede webshop met uitstekende service en een lief bedank kaartje. Top!!

Goede service en afhandeling

Bestellen gaat makkelijk, communicatie is goed en retouren worden snel afgehandeld.

Top handbalschoenen voor moeilijke voeten!

Mijn zoon handbalt al meerdere seizoenen met succes op under armours!

Netjes en snel

Netjes en snel gehandeld. Fijne producten. Wat je mag verwachten!

Snelle levering, goede prijzen

Snelle levering en goede prijzen. Retourservice is ook goed geregeld.

fijn shirt!

goede pasvorm, niet te los in de hals en bij de mouwen, zodat je geen inkijk hebt. Mooie kwaliteit stof.

Prima, zou beter kunnen.

Bestellen en levering verliepen goed. Retour sturen was voor mij onduidelijk. Misschien ook omdat ik het gemak van Zalando (wat een enorm bedrijf is) gewend ben. Heb uiteindelijk ook moeten betalen voor het retour sturen van een aantal artikelen, nog steeds niet helder of dit normale procedure is.

Toppers

Top service, iedereen reageert tijdig, ook mbt retours super service en snelle respons

Uitgebreid aanbod. Verzending duurt soms wel wat lang.

Aantal schoenmaten gekocht, juiste uitgezocht, anderen geretourneerd, geld vlot teruggeboekt

Veel voor de volleyballer

Mizuno schoenen besteld. Eerste instantie de gratis sokken niet ontvangen maar goed opgelost.

Uitstekende service en goede producten

Producten waren allemaal top, alleen de schoenen waren iets te klein bij mij. Deze heb ik teruggestuurd en na ontvangst stond na 1 dag het geld terug op mijn rekening. Top service dus!

Goede kwaliteit voor een redelijke prijs

Mooie schoenen voor een redelijke prijs en ook nog eens snel geleverd. 2 maten besteld om te passen. Andere paar weer makkelijk retour kunnen sturen en geld binnen paar dagen teruggestort op mijn rekening. Na een vraag te hebben gesteld via de mail binnen 1 dag antwoord terug. Top!

Snelle levering + verwerking retour

Ik bestelde mijn nieuwe volleybalschoenen. Omdat ik precies tussen 2 maten inviel, had ik ze allebei besteld. Mijn bestelling werd snel geleverd. Na het passen heb ik 1 paar teruggestuurd. Deze retour was snel verwerkt op het betalingsoverzicht.

Zeer goede service en snel geleverd

Snel geleverd goede kwaliteit! Geen problemen met retour sturen omdat we het verkeerde besteld hadden. Top

Super service

Altijd fijne service, ook als iets niet goed is ,is om ruilen geen probleem.

Super snel!!

Ik heb op zondag via de webshop besteld en maandag om 11.00 werden mijn schoenen al geleverd!! Subliem

Komen levertijden niet na

Zoals hieronder ook al beschreven komt dit bedrijf haar levertijden helaas niet na en denkt hun klantenservice niet mee naar een oplossing voor het te late (nog niet) geleverde tennisracket.

Verkeerde item ontvangen

Wij bestelden volleybalschoenen, en wij hebben een volleybal ontvangen. Dit hebben we direct telefonisch gemeld waarbij ons gevraagd werd het verkeerde item terug te sturen zodat we daarna het juiste item zouden ontvangen. Hier waren we niet mee akkoord, het was immers niet onze fout en we wilden ons bestelde item snel ontvangen. Dit gebeurde vervolgens ook, het juiste item hebben we toen vlot ontvangen. Maar we hebben geen retour-zend sticker (port-betaald) waarmee we het verkeerde item kunnen terug sturen. Dat zou ons nu €7 -€14 kosten. Graag advies of een retour zend sticker. Bij voorbaat dank, Vr groeten.

De service was perfect!

Ik had schoenen en een bal besteld, die beide meteen de volgende dag bezorgd werden. Toen deze schoenen toch niet paste heb ik deze terug gestuurd en binnen een week mijn geld weer terug gehad. Ik kan alleen maar zeggen dat alles perfect geregeld was en ik geen enkele klacht heb.

Snel

Meerdere schoenen besteld, ze waren snel in huis. Ook kreeg ik het geld snel retour toen ik de overige schoenen terug gestuurd had.

Goede levering, prima artikelen

De artikelen waren snel binnen en zijn van goede kwaliteit! Spullen terug sturen gaat ook makkelijk. Het duurt wel even voordat je je geld terug hebt, maar ze houden je goed op de hoogte. Zelfs een code gekregen om eventueel een nieuw artikel te bestellen zonder verzendkosten, top!

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire