Snel engineer service

Makkelijke en overzichtelijke bestel site. Na bestelling snelle levering en eenvoudig retour/omwisselen van producten.

Leuke site en goede service

Snelle bezorging

Snel en altijd goed

Supersnelle leveringen. Damesmaten ook vanaf maat 42

mooi voetbaltenue

Leuk tenue in meerdere maten besteld om even te kijken welke de beste maat is, kan zo retour gestuurd worden zonder kosten.

Zoals altijd, top service.

goede service. Schoenen waren eerst niet goed, retourzending snel afgehandeld. En dag erna alweer nieuwe schoenen.

Kwaliteit

Goeie kwaliteit. Bij de benen beetje weid maar aan de taille gewoon normaal strak wat je verwacht van nike

Makkelijk, snel en goede prijs/kwaliteit

Makkelijke site, snelle levering, goede prijs/kwaliteit verhouding. Altijd zeer tevreden, geen negatieve ervaringen. Super!

Topservice

Zeer goede en correcte service

Perfecte snelle en adequate zending en retourname trailschoenen

Was op zoek naar INOV 8 trailschoenen. Zijn weinig verkopers te vinden, terwijl bij hardloopshop alle drie de mud-serie in verschillende maten te verkrijgen waren. Thuis passen qua maatvoering en pascomfort, waarna de andere schoenen weer retour gezonden konden worden. Snelle retourbetaling. Hele fijne ervaring, aanbevelingswaardig voor eenieder die hardloopschoenen wil kopen.

Goed aanbod, lage prijs

Alle schoenen die ik wilde proberen waren op voorraad in de maten die ik wilde. Snelle levering, makkelijk retour. Het zou wel fijn zijn als je hardloopschoenen voor bv 1 km buiten zou kunnen uitproberen. Maar goed, heb het juiste paar gevonden! En de beste prijs op internet!!

Super snelle levering

Besteld en de volgende dag keurig bezorgd. Alle artikelen naar wens verpakt.

op tijd geleverd, goede afhandeling

De tennis schoenen werden volgens afspraak en op zeer korte termijn geleverd (binnen 24 uur). Helaas waren ze iets te klein. De retour zending verliep spoedig en zonder problemen werd het bedrag terug gestort. Er werd zelfs gevraagd hoe ze verder kunnen helpen. een plezierige ervaring die bij andere bedrijven vaak minder is.

Altijd goede aanbiedingen en snelle levering

Ik kijk regelmatig naar met name de aanbiedingen/sale. Met 2 opgroeiende jongens in huis hebben we altijd wel iets nodig voor het voetballen. Ik ben vaste gast: breed aanbod, goede prijzen en snelle en correcte levering.

Super snelle levering! Mooi assortiment

Great service

Next day delivery, quick and easy return and a great selection of products. Cannot ask for anything better. Love love

Het is totaal goed.

prima levering en op tijd

zie boven

Verstuurd de volgende dag. Echt goedkoop!

Perfect materiaal voor hockey

Tevreden met de nieuwe tennisbroek van S. Schalken

Bestelling geplaatst en naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Een tennisshort wat opeens voor de helft vd prijs was terwijl ik kort vantevoren de volle pond had b

Dat vind ik heel jammer nadat ik al vele bestellingen heb gedaan

Goed en snel

Snelle levering, goede aanbiedingen

Altijd alle uitermate correct geleverd

Bij elke bestelling altijd alles keurig op tijd geleverd en afgehandeld. Kortom: Nooit één enkel probleem met TennisDirect. Ook de prijs kwaliteit verhouding is perfect. Alsmede de uitermate vriendelijke en deskundige medewerkers die je te woord staan bij telefonische vragen.

Snel en correct geleverd

EK bal besteld, was al in de avond, zeer snel bericht dat hij klaar was voor verzending en de volgende ochtend al in huis , kan niet sneller.

Goede service en vlotte levering

Ruime keuze en altijd de nieuwste collecties. Regelmatig interessante aanbiedingen,

Erg goed

Snelle service bij omruiling

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire