Fijne webshop, ruime keuze, snelle levering, je wordt goed op de hoogte gehouden via de mail. Kortom super! Kom zeker nog een keer terug!

Binnen 18 uren geleverd! Niet nodig maar toch . En ik loop weer top op de Guide 13 TR. Ik draag ze gewoon in het dagelijks gebruik.

Neem voorbeeld hieraan

Goeie shop, snelle levering, zelfs met retour alles goed gegaan. Nette service. Zo hoort het gewoon! Netjes, ga zekers hier weer bestellen. Thx

Hardloopschoenen gekocht. Een dag later waren ze ineens in de aanbieding, 25 euro goedkoper. Gebeld, direct werd 25 euro credit geregeld. Dezelfde dag de schoenen binnen gekregen, een dag later een bedrag van 25 euro retour op mijn rekening. Prima service dus, zo hoort het! Volgende keer bestel ik mijn schoenen hier weer.

Perfecte service!

Ik had nieuwe Osaka hesjes besteld in maat M, deze vallen echter behoorlijk klein. Retour gestuurd en maal L besteld, werd keurig en kosteloos opgelost! Een groot compliment.

Goede en Snelle service.

Onlangs heb ik de hardloopschoenen Saocony Guide 13 besteld en werden de volgende dag geleverd. Helaas was de schoen net te klein waarna ik de zelfde schoen een maat groter heb besteld. De "te kleine" schoenen terugstuurt via het retour formulier. Ondanks de retour melding kon ik helaas geen 2e bestelling plaatsen via AfterPay. De factuur werd gecrediteerd, echter kreeg ik wel nog factuur van AfterPay, met de kosten van 0,99 cent het is geen schokkend bedrag, maar mijn inziens hadden deze ook gecrediteerd moeten worden.

Snelle levering en veel extra's/kortingen

Erg prettig, zou de site zeker aanraden. Daarnaast ook daadwerkelijk goedkoper t.o.v. concurrentie.

Super snel!

Ervaring met Tennis Direct Is super! Een broek die iK nog geen jaar had Vertoonde vreemde vlekken. Opsturen en snel een tegoedbon voor het aankoopbedrag! Dank je wel klantenservice!

Producten omgeruild middels telefonisch contact met de klantenservice. Goed en snel geholpen. Producten snel geleverd en netjes verpakt.

Top geregeld, komen beloftes na

Alles goed geregeld

Super snelle leverden. Helemaal tevreden

Geen goeie service

Het is nu al de tweede keer sat ik iets bestel dat de retoursticker er niet bij zit. Vervelend dat je daar dan weer achteraan moet gaan. Deze keer is ook mijn geld nog niet teriggestort na twee weken, terwijl beloofd wordt dat het binnen een werkdag op je rekening staat. Schept geen vertrouwen!

Beloven, uitstellen, uitstellen, uitstellen

Wilson racket besteld 15-6, Levering volgens site 2 dagen. Nieuwe leverdatum 26-6, Nieuwe levering 29-6, Nieuwe levering 17-7 Uiterst onbetrouwbaar. Nu nog procedure geld terugkrijgen. Zijn ook klachten over op Trustpilot

Duidelijk bestelproces

Hockeytas besteld, volgende dag al in huis. Alles ging duidelijk en snel

Ontvangen wat ik wilde, communicatie kan beter

Ik had een doos tennisballen besteld, maar na een week nog niks ontvangen te hebben er achteraan gebeld. Toen kreeg ik te horen dat ze het product niet op voorraad hadden en ik nog een week moest wachten. Een week later kreeg ik weer een mail dat het nog een week langer zou duren voordat het verzonden zou worden. Ik had graag eerder geweten dat een product niet op voorraad is. Dan weet ik dat het zo lang kan duren.

Uitstekende service

2 trainingsbroeken voor mijn zonen waren een maatje groot. Klantenservice gebeld en binnen 3 dagen had ik mn pakket binnen. Perfect. Ik raad iedereen aan.

Goed en snel geholpen tegen een mooie prijs/kwaliteit.t

Via sportwallet met een mooie korting een nieuw setje hardloopschoenen kunnen kopen. 2 verschillende New Balance schoenen gekocht, snel geleverd, gepast, 1 paar weer gratis terug gestuurd en snel mijn geld terug ontvangen. Voor mij zeker voor herhaling vatbaar.

Zeer klantvriendelijk, goede aftersales!

Zeer klantvriendelijk, goede aftersales!

Super service

Snelle levering, omruilen geen gedoe en snel weer de nieuwe maat in huis. Top service!

snelle levering, goede kwaliteit, jammer weinig reviews/extra info

Helaas staat niet in beschrijving hoe de maten per lijn/model vallen. Hier zit nl wel regelmatig een erg groot verschil in. Dit zou mogelijk het aantal retourzendingen kunnen beperken. Ook mbt bv 'gripnummer' bij handbalballen geen uitleg wat dit inhoudt. Top dat er kortingscode voor verzendkosten gestuurd wordt, indien je artikel terugstuurt en dan ander artikel wil bestellen.

Alles prima + kleiner Schönheitsfehler

Übersichtlicher Webshop. Schönheitsfehler: Beim aktivieren der Filter sieht man nicht was aktiviert wurde. Erst wenn man den Filter ein zweites mal anklickt ist ein Häkchen zu sehen. Die Lieferung ging SUPER-schnell! Dafür 4 Sterne.

Prima snel en ok

Snel en volgen afspraak geleverd.

zeer goed

Klantenservice is top

Nadat ik een verkeerd racket had aangekocht in de winkel te Amsterdam, een zeer goede en snelle omruil service gekregen.

Altijd Top!

Al jaren haal ik mijn spullen voor eigen gebruik en mijn tennisles klanten. Goede en snelle service!

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire