Snelle levering en goede updates

De schoenen waren snel geleverd en de bestelling was compleet. Bij het retourneren is een retourlabel makkelijk i.p.v. zelf het adres moeten noteren. Dit zorgde voor wat problemen bij het post NL afgeef punt.

Top schoenen

Ik heb bij jukkie vorige week de mizuno wave lightning Z5 gekocht en ze zitten heerlijk! Kan niet wachten tot we weer mogen sporten :)

Ruim assortiment, normale prijs en snelle levering.

Ruim assortiment, normale prijs en snelle levering. Goede website.

Alles was perfect

andere verwachtingen van product maar goede service.

De site is vrij prijzig en maten komen niet altijd overeen met de werkelijkheid. De volleybal die ik had gekocht was niet voldoende opgeblazen en voldeed niet helemaal aan de verwachtingen. Het verzenden en ontvangen van het product ging goed en was erg snel.

Goede prijs en snel geleverd.

Veel keuze, goede kwaliteit en prijs en snelle levering

De keuze is uitgebreid. Alles van goede kwaliteit tegen een redelijke prijs. Snelle levering en eenvoudig retoerneren

Super goed.

Bestelling correct en snel ontvangen.

Fine site, snelle levering en perfect product. Blij mee. Ik zal zeker opnieuw bestellen.

Snelle levering en goede prijs voor het artikel

Perfecte transactie en indien ik nog iets nodig heb kijk ik zeker hier

Prijs was helemaal goed

De eerste keer bij jullie besteld goede prijs en de levering binnen 1 dag zoals beloofd ben heel tevreden.

Super vlotte service!

Zeer snelle levering. Prima loopschoenen !

Knap

Snel

Uitstekende webshop.

Al meerdere keren artikelen besteld tot volle tevredenheid. Snelle levering en prima producten.

Goed!

Goede winkel. Zou er zo weer kopen.

Mooie comfortabele schoen

Snel besteld, snel geleverd, zijn mooi, zitten goed en mijn loopprestatie is er meteen op vooruit gegaan

Duurde langer als aangegeven.

Verder prima

Brede keus snel geleverd

Brede keus, snelle levering. Beloofd is beloofd. Prettig zaken doen.

Snel, betrouwbaar, zorgvuldig

Precies zoals je hoopt dat een bestelling wordt afgehandeld: snel, betrouwbaar en zorgvuldig. Geen poespas, gewoon goed!

Snelle levering en correcte afhandeling retour

Het product was snel geleverd en ondanks dat de schoen niet paste was het gratis te retourneren en de refund snel afgehandeld!

Snel bezorgd voor een goede prijs

bestellen ging vlot. De prijs was goed. En de schoenen waren snel Binnen!

Snel!

Besteld, volgende dag in huis.

Adres verkeerd en dan maar 2 weken wachten

Tot nu toe nog niets ontvangen ????

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire