Snelle levering, goede prijskwaliteit

Betrouwbaar.

Levering correct en op tijd, dus betrouwbaar!

Wat een service!

Nieuwe sportschoenen besteld bij Sportshop. Omdat het toch weer al enkele jaren geleden was dat ik nog actief had gesport, was ik niet zeker over de schoenmaat. Na de bestelling te plaatsen kreeg ik het advies een maat groter te nemen. Ik contacteerde mensen van sportshop via facebook en ze hebben per direct mijn bestelling aangepast. Super service super kwaliteit, bedankt!!

Top!!

Zeer snelle levering!!!

Ondanks corona virus snel en keurig bezorgd

Snel en goed

Hele snelle levering, fijn!

Duidelijke website, snelle levering

Zoektocht naar een glow in the dark volleybal en gevonden. Besteld en de volgende dag in huis. Goed verpakt maar geen onnodige extra vulling gebruikt. Top! Volgens mijn dochter had de bal wel meer "glow" mogen hebben.

probleemloze levering

Snelle levering van bestelde sportschoenen. Adequate communicatie over leveringsbeloop.

Vertrouwd

Snel, volgens afspraak.

Vlotte bestelling

Vlotte correcte behandeling voor goede prijs. Snelle en accurate respons van medewerkers.

Supersnelle levering en mooie producten!

Deze webshop loopt als een geoliede machine. Snelle levering en een mooi productaanbod! Zeer tevreden!

goede levering en goede service

Veel keus, snel geleverd

Goede snelle verzending

Veel keus. Duidelijke site en supersnelle verzending

Alles goed!

Snel geleverd!

Overzichtelijk website en snelle, keurige levering

Goede website met duidelijk overzicht van alle artikelen. Betaling en levering gingen vlot.

Snel en goed

Snelle levering en helaas paste het niet. Maar terug sturen is ook geen probleem. Kortom erg tevreden over deze webshop

Super gedaan

Besteld en de volgende dag in huis. Super.

Bestelling ging vlot en werd snel geleverd!

Het verliep goed en het kwam snel aan.

Fijne service.. verlenging van retourrecht was geen enkel probleem tijdens de coronaperiode.

Fijne service en goede prijs/kwaliteit verhouding in vergelijking met andere webshops.

Meerdere giftcards per bestelling niet mogelijk; klantonvriendelijk

Voor mijn verjaardag heb ik 2 giftcards van Volleybalshop.nl ontvangen om een sporttas te kunnen kopen die ik graag wilde hebben. Bij het besteden van deze giftcard kwam ik er achter dat je maar 1 giftcard per bestelling kunt uitgeven. Dat staat overigens ook vermeld bij de aanschaf, maar ik vind het erg klantonvriendelijk. Want: ik moet nu zelf bijbetalen voor de tas, ik word 'gedwongen' om straks iets anders te bestellen omdat ik nog een giftcard heb liggen én ik moet 2x verzendkosten betalen. Dat terwijl er al een geldelijke vergoeding door Volleybalshop.nl al geïncasseerd is in de vorm van beide giftcards. Ik heb via Whatsapp mijn feedback al gegeven en krijg alleen maar terug 'helaas, het is niet anders'. In het verleden met veelal positieve ervaringen spullen gekocht bij Volleybalshop.nl, maar wat mij betreft nu de laatste keer dus. Klantenbinding is ook een vak.

Na tel contact aanpassing bestelling geen email maar ook geen pakket nog ontvangen na 4 dagen!!!

Bestelling nog niet ontvangen ook geen 2e e-mail.

Heel snel

De vrijdag namiddag besteld en de zaterdag geleverd

Goed assortiment, snelle levering

Top. Schoenen in de middag besteld en volgende dag in huis.

Uitstekend en snel

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire