Zoals altijd weer prima klant ervaring. Snel, duidelijk. Niets meer te wensen :-)

Mooi schoenen en zitten goed! Ik heb ze wat groter gekocht want ze groeien zo hard. Mijn zoontje is er superblij mee :)

Snel en goed geleverd.

2 paar schoenen besteld, daar ik niet goed kon zien hoe de lip vast zat 1 paar prima, andere niet. Verder alles naar wens.

Goed artikel

Er waren een paar kleine probleempjes. Maar supergoed opgelost. Blij met mijn aankoop

Prima ervaring met VoetbalDirect.nl

Snelle levering, duidelijke site en bevestiging per mail

Gelukkig al jaren goed

Bestellen en leveren altijd ok. Alleen jammer dat men eerst boven de 70 euro moet bestellen voor gratis levering . Dit kan toch wel lager!

Goede en snelle service

Prima website en snelle afwikkeling.

Snel geleverd.

Snelle levering zeer traag retourbeleid

Levering was volgende dag, echter retouren duren zonder problemen minimaal een week.

Geweldige service! Ik hou van jullie

Geweldige opties. Supersnelle levering. Eenvoudig retourneren. Bijna de beste prijs. Ik zou elke week iets kopen!

Snelle en correcte service

Doodgewoon zoals het moet zijn. Product voldoet aan alle vereisten. Zeker voor herhaling vatbaar.

Super voor elkaar

Voldoet zeker aan de verwachtingen

Super!!

Ruime keuze op de website. Snelle bezorging (kreeg netjes een mail dat bezorgen 1 dag later zou plaatsvinden dan op de site vermeld), netjes verpakt. Heel blij met de fijne spullen!!

Zeer snelle levering

Groot assortiment en in mijn geval binnen 18 uur geleverd

Afwachtend

Nog niks ontvangen

Gekochte artikelen perfect afgeleverd en zeer snel.

Fijne webshop

Een fijne site om sportartikelen te bestellen.Goede aanbiedingen. Snelle levering, het duurde een dag langer.Maar daar kreeg ik netjes een email over.Retour wordt vlot afgehandeld.

Erg tevreden

Groot assortiment, goede beschrijving, snelle levering en goede service!!

Bestelling niet ontvangen

Ik heb hier besteld omdat ik het de volgende dag zou ontvangen. Kreeg een email dat het vertraagd was en daarna niks meer gehoord of ontvangen. Ik wacht nu op mijn geld.

Goede service,scherpe prijs

Snelle levering,goede service en prijs

Snelle levering en correct

Fijne zeer mooie loopschoenen en zit perfect

Mooie trui.

Kwam een paar dagen te laat.

Levert zeer snel, in een dag en de kwaliteit van de schoenen zijn zeer goed

Duidelijke communicatie

Door drukte kon de bestelling niet de volgende dag geregeld worden en dat werd al snel gemaild met eventuele annuleringsmogelijkheden (heel netjes). Uiteindelijk maar 1dag vertraging.

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire