Snelle levering, prima communicatie

Topshop!

Al jaren voor mij hèt adres voor nieuwe hardloopschoenen. Voor een goede prijs. Vaak leuke aanbiedingen, snelle levering en een prima klantenservice.

Veel keuze, snelle levering.

Prompt and Efficient!

Right from selecting the shoes on the website till the delivery very next day was unexpectedly easy and a pleasant experience!!

Snelle prima levering

Snelle prima levering

Zeer gemakkelijke winkelervaring

De site is makkelijk in gebruik. De levering was ook zeer snel in orde gebracht.

Zeer snelle levering en uitstekende klantenservice

Mijn aankoop werd volgende volgende werkdag geleverd. Toen ik diezelfde dag twijfels had over de maat sportschoenen, werd ik kundig te woord gestaan - ook werd aanbevolen een extra paar schoenen te kopen, zodat ik zelf kon kiezen. Een uitstekende klantenservice!

Snel en goed

Snelle levering, goed product

Snelle en correcte levering!

Topservice, ook na terugzenden, snel en correct. Maar terugbetaling laat echter op zich wachten...

Zeer snelle levering, erg prettig. Gratis bezorging. Erg jammer dat je voor retour moet betalen. €7,25 vind ik best veel. Voor 2 paar sportschoenen retour. Retour bedrag is snel op rekening terug gestort. Ook zeer prettig.

veel keuze in grote maten, prima service

Was een kado voor mijn zoon met maat 49,5 :-) Meerdere keuzes in deze maat is niet overal. De loopschoenen bevallen goed. De bestelling was snel geleverd

De schoenen kwamen gelijk de volgende dag. Betaling en bezorging ging super goed. Daarnaast zijn dr schoenen perfect, precies wat ik zocht!

Alles prima in orde.

super

De schoenen zitten zeer goed vast, glijden niet van mijn voeten. En zijn zeer goed om te lopen. Zeker aan te raden

Mijn bestelling niet ontvangen dus kan ik niet beoordelen...!

Via post nl nog steeds mijn bestelling niet ontvangen. Maandag reeds gebeld naar jullie hulplijn maar nog geen verdere info ontvangen. Dus heel teleurgesteld en ook mijn zoon want dit was een verjaardagskado...

Juiste en correcte prijzen. Snel en goed service.

Correct en betrouwbaar zelfs in Corona tijden

Bestelling rond de middag ingegeven, volgende dag aan de deur.

perfect verlopen

Zeer snelle levering. perfect

Overzichtelijk en correct!

Duidelijke info en correct op tijd geleverd.

Super snelle service!

Bestelling is heel snel geleverd, zelfs in deze speciale tijden.

Goed!

Besteld en de volgende dag al in huis, in deze coronatijden echt super snel. Goede kwaliteit en topservice!

Netjes en optijd.

Ik had gisteren een bal gekogd en kreeg hem die dag er na voor 3 uur al binnen. Prima!

Kan niet beter

Alles zoals het hoort.

Goed ingepakt en snel geleverd

Alles is zo als omschreven in de webstore, was goed ingepakt en ook binnen de verwachte termijn geleverd.

Professioneel

Duidelijke website en snelle levering

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire