Goed ingepakt en snel geleverd

Alles is zo als omschreven in de webstore, was goed ingepakt en ook binnen de verwachte termijn geleverd.

Professioneel

Duidelijke website en snelle levering

Super kwaliteit, levering top.

De schoen zit prima. Levering volgens afspraak.

Altijd zeer tevreden over de gekochte spullen. Goede verzending. Overzichtelijke webshop.

heel goed!!

!!

Brooks glycerine 17 Wide zit en loopt fantastisch

Ik ben zeer tevreden met de books glycerine 17 WIDE. Ik had eerst het smalle model. In het begin liep het ook lekker. Maar na een tijdje begon mijn linkervoet te knellen. Nu met het WIDE model loop ik zonder problemen. Ik geniet tijdens het hardlopen. Heerlijk!!!

Supersnelle levering!

Ik heb direct de loopschoenen gevonden waarnaar ik op zoek was. Bovendien werden deze de volgende dag al geleverd! Top!

Zeer snelle levering en goede kwaliteit

's Avonds redelijk laat besteld, toch de volgende dag al ontvangen. Supersnel. Goed verpakt en zag er zeer netjes uit. Op de website ook goede en duidelijek informatie.

Keurige levering van mijn nieuwe schoenen met persoonlijk kaartje

Levering van 2 paar hardloopschoenen. Bij een paar Schoenen een levertijd van 3-5 dagen. De andere waren direct beschikbaar. Levering keurig op tijd, netjes verpakt. Persoonlijk kaartje erbij. Heel attent

Vlotte en vriendelijke service! Aanrader !!

Vlotte en vriendelijke service! Aanrader !!

De perfecte schoen dankzij shoefinder

Na lang zoeken de perfecte schoen gevonden dankzij de uitgebreide shoefinder op de site. Wij hadden de bestelling snel in huis.

Ik had schoenen iets te groot besteld, kon ze zonder problemen retouren, en gelijk de volgende dag de nieuwe weer in huis! Ik ben er echt blij!! Top!

Perfect!

Mooi snel, prima!

Zeer snelle levering.

Zeer snelle levering en ik werd per mail op de hoogte gehouden van verzending.

Goede en snelle service

Goede service en snel geleverd

Twee paar compressie sokken gekocht, snel geleverd!

zeer behulpzaam en symphatiek aan de telefoon *christina). goed advies. na bestellen perfect ontvangen 😊

Loopschoenen veel sneller mogen in ontvangst nemen dan voorzien (te verwachten leveringstermijn)

Snelle en goede levering

Goede prijs voor fijne schoenen. Donderdag besteld en vrijdag binnen.

Goede opvolging

Prompt, quick, efficient.

Would 100% recommend - user experience for ordering perfect, delivery within 16 hours.

Zeer tevreden en snelle levering

Leuk kaartje erbij met persoonlijke sportieve groet.

Perfect in orde

Zeer snelle levering en alles perfect in orde!

Snelle service, goede prijs!

Goede shop. Snelle service, goede prijzen. Overzichtelijke website, goede info.

Snelle levering en factuur achteraf. Top.

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire