snel en goede prijs

Nieuw paar schoenen van Mizuno gekocht op de overzichtelijke site en ook nog eens tegen een goede prijs. Zelfs in deze tijd was het dezelfde dag verstuurd en 2 dagen later bezorgd.

Ontevreden over de aankoop

Te zwaar op de rug als bidon vol zit, moet de riem veel te strak trekken wil je er tijdens het lopen geen last van hebben

goede ervaring!

Ik heb hier een aantal verschillende schoenen besteld om deze thuis te passen. Helaas omdat de winkel in Waalwijk weg is :(:( Maar het terug sturen is gratis en het geld werd ontzettend snel terug op mijn rekening gestort :) hier word ik toch wel blij van :)

Klantonvriendelijk

Mijn gebruikelijke maat bleek te klein voor de bestelde schoenen. Ondertussen zijn de prijzen verhoogd voor een nieuwe bestelling in een grotere maat. Contact met de klantenservice gaf ook nul op rekest. Schoenen geretourneerd en elders besteld. Voordeliger ook nog. Eens en nooit meer bij deze shop.

Slechte kwaliteit

Bal al na 2 dagen kapot

Netjes en snel geleverd

Voor het eerst hier besteld maar zeker niet de laatste keer. Bedankt, de schoenen lopen geweldig Asics Nimbus 22

Prima snelle levering

Voor de eerste keer hier hardloopschoenen aangeschaft. Prima levering. Tevreden.

Klantgerichte oplossing ondanks probleem met leverancier

Bestelling werd op tijd verstuurd. Helaas is het pakket nooit bij mij toegekomen. De leverancier heeft het pakket uiteindelijk vermist verklaard. Sportshop heeft het vervolgens goed opgevolgd en is met een tevredenstellende oplossing tegemoet gekomen. Aftrek alleen voor de pakketdienst (er zijn veel problemen hiermee in belgie).

Aanrader

Goede prijzen, hele snelle service. Had een vraag via whatsapp gesteld en kreeg meteen antwoord. Een aanrader!

Vriendelijk personeel, bestelling volgende dag in huis.

Vriendelijk personeel, bestelling volgende dag in huis.

Prima webshop

Prima webshop maar helaas was 1e bestelling te klein. 2e paar iets groter besteld en ook snel bezorgd maar helaas Hb ik het geld nog niet retour.

Perfecte levering en afhandeling retour

Perfecte levering en afhandeling retour

Snelle levering, veel keuze

Snelle levering, inclusief afhandelen retour bij terugsturen (omruilen). Veel keuze op de site, na bestelling volgende dag in huis.

Binnen een dag geleverd

Fijne schoenen

Ik ben 'n tevreden klant!

Supersnelle levering, goede prijs!

in orde!

correct

TOP!!!

Loopschoenen besteld en in deze moeilijke tijden toch mijn bestelling nog vlug gekregen. Mijn loopschoenen zijn top en ben heel tevreden

Slechte ervaring

Geen enkele communicatie na aankoop. Daarna een tracking nummer ontvangen maar geen pakket. Na aandringen hebben ze een onderzoek opgestart en was het pak kwijt. Nog maar eens tegenstrijdige communicatie. Geld nog niet terug ontvangen.

In overeenstemming met verwachtingen

Goed advies betreffende de maat. Vlotte levering. Prima schoenen. Afterpay bevalt mij.

Makkelijk en snel!

Duidelijke omschrijvingen en goed filters. Het enige wat in mijn ogen ontbreekt is dat je ja loopstijl zou kunnen selecteren (neutraal, pronerend, suppinered)

Allrs als verwacht

Alles lekker snel verlopen, vanbestellen tot aankomst

Quick en efficient !

Keuze, en snelle expeditie !! alles prima !!!

snelle service

snelle en correcte service

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire