Quick en efficient !

Keuze, en snelle expeditie !! alles prima !!!

snelle service

snelle en correcte service

Super snelle levering

Prima levering. Voor 22:00 uit besteld en volgende dag al in huis. Top!

Bestelling snel geleverd, retourneren gaat makkelijk: als nieuwe klant ben ik helemaal tevreden

Geen opmerkingen

Op alle vlakken tevreden.

Prima schoenen

Duidelijke site en communicatie, dikke 10!

goed product

goede snelle levering

zeer comfortabele loopsokken

Ik ben zeer tevreden over de comfortabele loopsokken.

Top !

Ik bestelde schoenen en toen die aankwamen bleken die net te klein. Ik stuur een mail ‘s avonds na 20 uur met de melding dat die te klein waren en in nog geen 10 minuten daarna kreeg ik al een mail met een retourbon. Ik deed deze dag erna op de post en een week later deze al terug op mijn rekening. Ik bestelde dezelfde schoenen opnieuw maar in maat groter en die bleken perfect ! Bedankt voor vlotte service en levering, voortaan hebben jullie er een nieuwe klant bij 😊

First order

Very fast delivery and Quick reply from customer service.

Goede ondersteuning

De tubes bieden goede ondersteuning voor je schenen en kuiten en helpen de doorbloeding.

Ideaal

Één paar schoenen besteld, razendsnel hier, aanrader!

Zeer snelle service!

Na Whatsapp om maat te wisselen van Flipbelt werd levering die avond zelf nog (zondag) opgestuurd. Maandag kwam het pakket al aan!

Super service

Professionele ondersteuning via telefoon, bestelling geplaatst op een zondagnamiddag en geleverd op maandagmiddag. Kwaliteitsproduct, zeer tevreden over de Sportshop.

Snelle levering / goede prijs

Een tweede paar hardloopschoenen hier aangeschaft nadat ik het eerste paar voor 30% meer in de sportzaak had gekocht. Mooie prijs en snelle levering.

Prima website, merken en goede prijs

Ik zocht, vond, kocht en had het volgende dag in huis. Niet de eerste keer dat ik hier bestelde trouwens.

Service

Fijne service, makkelijk retour, denken aan de klant, duidelijke informatie

Ondanks de drukte de volgende werkdag mijn bestelling in huis. Ik ga hier vaker bestellen!

Goede site, makkelijk te bestellen en snel geleverd

Zeker wederom voor herhaling vatbaar.

Goede info en snelle levering

Mijn oude Brooks hardloop schoenen waren aan vervanging toe en ik wilde weer een zelfde soort. Makkelijke site met indiende info over soort schoenen, ondergrond, etc.

Mooie spullen uit de sale, snel geleverd.

Webshop werkt makkelijk en had een leuke uitverkoop. De informatie bij de artikelen mag van mij wat uitgebreider. En het zou fijn zijn als het verzoek om de bezorgdag uit te stellen ook gehonoreerd zou worden.

Ik ben zeer te vrede over de snelle klantenservice top.bedankt

Ik ben zeer te vrede over de snelle klantenservice top.bedankt

Ondanks de corona crsis product snel geleverd

Snelle levering! Mooie paar volley sokken long Alleen was de sporttas wat aan de kleine kant dan verwacht. Desondanks, ziet hij mooi en kwalitatief uit.

Heel snelle levering en keurige communicatie

Ik heb mijn bestelling doorgegeven op een vrijdag avond rond 22-23h, de volgende dag werd ik wakker om 9h en mijn pakket was al geleverd (in België) deze site is zeker een aanrader

Snelle levering, zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden over de service: snelle levering, goede prijs-kwalieit

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire