Goede prijs, snelle bezorging en attent kaartje.

Zeer goed. Zeer snelle levering.

Voor herhaling vatbaar.

Top schoenen, snelle reactie op vragen

Schoenen besteld, welke iets langer onderweg waren als aangegeven. Na een appje werd ik goed op de hoogte gehouden en uiteindelijk super blij met de schoenen!

Top service en snelle bezorging

goede serice

Kaliteit en juistheis an het artikel

Duidelijke beschrijving met perfecte levering

Producten goed beschreven en worden ook zo geleverd. Retouren worden ook heel goed afgehandeld.

Snelle levering.

Prima winkel

Op tijd en netjes mijn hardloopschoenen gekregen. Zal zeker weer shoppen bij hen.

Tevreden

3 paar loopschoenen besteld en snel geleverd. Enkel spijtig dat de loopschoenen voor mijn vrouw niet diegenen waren die we bestelden. De doos gaf de juiste foto weer maar er staken andere schoenen in. Retour en terugbetaling werden dan weer snel geregeld. Waarvoor dank. Ondertussen nieuwe bestelling gedaan en hopelijk krijgen we deze keer wel de juiste schoenen

Positief

Perfect en snel

Snelle en perfecte levering

Snelle en correcte levering

Al 2 keer besteld en beide keren heel tevreden.

Voldoende keus en snel geleverd

De website is duidelijk, er is voldoende keus en de artikelen werden snel geleverd. De klantenservice reageerde heel snel op mijn vraag.

Snelle levering, correct uitgevoerd

Ik bestelde een paar loopschoenen van Mizuno. Door de drukte van de lockdownmaatregels duurde het een 2-tal dagen langer voor mijn schoenen hier waren, maar dat vond ik niet erg. De schoenen zijn precies zoals ik ze vroeg. Correct levering tegen een correcte prijs

Snelle levering & een leuke persoonlijke boodschap op het kaartje!

Hardloopshop.com levert snel en het zijn goeie producten!

Goede prijzen, snelle levering

Qua prijs was Hardloopshop bijna 40 euro goedkoper dan de officiële Nike webshop. De levering was binnen één dag! Heel tevreden.

TOP service

Goede en snelle leveringen, en een top service bij klachten.

Uitstekend!

Ik had hardloopschoenen in 2 maten besteld, ze werden snel geleverd, één paar paste en het andere paar heb ik teruggestuurd. Ik kreeg het geld snel terug, prima service!

Besteld en ontvangen

Bestrld en ontvangen. Ik wist dat ik het moest ophalen

snelle levering - alleen bij de bal miste we een onderdeel

Wij hadden een basketbal besteld. deze was echter zonder naald of pijpje om deze vol lucht te laten lopen. Inmiddels het ventil naar binnen geblazen, Nu met een dopje gedicht en secondelijm erop. De bal is nu niet hard maar wel bruikbaar. Jammer van het geld.

Zeer snel en correct!

Enorm tevreden!

Zeer vlotte en snelle levering. Kwalitatief product!

Uitstekend.

Goede, volledige informatie op de website. Bestellen is eenvoudig en de levering was bijzonder vlot.

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire