Uitstekend.

Goede, volledige informatie op de website. Bestellen is eenvoudig en de levering was bijzonder vlot.

Mooi

Heel tevreden met de bal, mooie kleuren. Vlug geleverd.

Goede informatie op de site om goede maat hardloopschoenen te bestellen. 2 paar besteld, beiden pasten prima!

Snel geleverd en vriendelijk

Ik had voor het bestellen een vraag en die werd meteen (en goed) beantwoord. De levering verliep snel.

Prima snelle bezorging goede kwaliteit van de producten

kunnen wel wat minder reminders sturen m.b.t het invullen van een review.

Goede service en snelle levering!

Heel snelle levering en goede service toen de schoenen te klein waren & ik een maatje groter nodig had. Tevreden! :)

super top

super top snel bezorging

Super, doen wat ze beloven!

Ik bestelde een paar schoenen, maar het bleek de verkeerde maat te zijn - mijn schuld. Retourproces ging makkelijk en de nieuwe schoenen die ik bestelden, waren binnen de aangegeven dagen bezorgd. Super!

Snelle levering en uitstekend product

De bestelling werd zeer spoedig geleverd. Ik had rekening gehouden met enige vertraging wegens de Corona perikelen, maar daar was geen sprake van. Het product dat ik besteld heb voldoet ook aan alle verwachtingen.

Snelle, correcte service!

Ik bestelde een flipbelt bij Sportshop. Hij werd de volgende dag al geleverd (in coronatijden) en wat een zalig ding!

Zeer correcte en vlotte levering.

Zeer correcte en snelle levering.

Bestelde artikelen netjes volgende werkdag geleverd.

Artikelen na 16:00 besteld en netjes de volgende dag geleverd gekregen.

Prettige website, veel informatie beschikbaar over de eigenschappen van het product (hardloopschoenen dames). Snelle levering!

Goede prijs, snelle service

Qua prijs scheelde het aanzienlijk en de verzending was echt supersnel. Maandag 2de Paasdag besteld en dinsdag eerste kilometers mee kunnen maken. Ik kom zeker terug bij deze webshop.

niet tevreden van werking product

Levering is op zich goed verlopen, maar het monteren van het product (basketbalring Pure 2 Improve Portable stand) is erg ingewikkeld en uitleg en tekeningen summier, bovendien werkt een vitaal onderdeel niet, waardoor de hoogte niet kan worden versteld. Het is onduidelijk hoe dit kan worden afgehandeld (garantie e.d.) en ik kan toch moeilijk demonteren en terugsturen...

Beperkte info op de site, maar de schoenen lopen lekker.

Ik zocht vervangers voor mijn versleten Brooks Adrenaline, zwart, medium D, code 1102941. Die waren niet te vinden, maar na enig wikken en wegen koos ik voor Brooks Ghost, zwart. De maat 46 blijkt prima. De nieuwe schoen is iets smaller, maar ik geloof niet dat dit leidt tot merkbaar minder stabiliteit. Inmiddels heb ik een stratenloop van ruim een half uur afgelegd en dat ging lekker. Op de site stond niet dat het een neutrale uitvoering betreft, maar daar ging ik maar van uit. Ik hoop wel dat de zolen van deze Brooks wat minder snel slijten. Van de Adrenaline waren ze na 9 maanden op. Vroeger stond Brooks bekend om de slijtvastheid.

Conform verwachting en zeer snelle levering.

Snellere service en duidelijke communicatie

uitstekend en snel geleverd.. duidelijke communicatie

Kende site niet. Nieuwe beleving. Mooi aanbod en snelle correcte service. Basket ball en technische kousen besteld. Prima kwaliteit.

Ice-tea

SUPER snelle levering, foute maat van sportschoen ( juiste op ticket van doos) 1 dag later al het juiste paar thuis geleverd. Mag andere later terugsturen. Snelle en veilige service !! SUPER

Echt tè goed!

Supersnel geleverd!

Uitstekend service en produkten

Goede producten snelle service

Goed advies en snelle levering

Ik heb goed advies gekregen en de levering was snel.

Uitstekend!

Snel en makkelijk!

Zeer correcte afhandeling

Het was mijn eerste bestelling bij Sportshop en deze is zeer vlot en correct verlopen. Bij een volgende bestelling zal ik zeker overwegen om terug Sportshop te nemen.

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire