Hij was heel erg netjes verpakt met 2 dozen . Kwaliteit heel erg goed en sterk en ook zwaar. Mijn dochter is heel erg blij mee.

Very satisfied

Easy to choose model and size. Astonished by the speed of delivery, especially at times like these.

Top kwaliteit en snel

Zoals verwacht kleur en kwaliteit zijn top. Licht en soepel. Maat zit goed. Snelle levering volgende dag geleverd op een zaterdag en vriendelijke chauffeur. Aanrader!

Nvt

Goede prijs Duidelijk

Prima shop

Besteld en snelle levering, top zaak

Wysiwyg en 2 dagen later waren mijn schoenen er al. Super service.

Zeer snelle en correcte levering

Goedkoop, correcte service en kwalitieve merken

Zeer tevreden met de aankoop . Snelle levering en goede prijs.

Lekker rennen!!!

De sokken bevallen goed!

Supersnelle levering aan een goede prijs, perfect!

Na wat reviews gelezen te hebben over welke schoen ik precies zocht, uiteindelijk (na prijsvergelijk) bij Sportshop terecht gekomen. In de namiddag besteld, volgende dag geleverd. Perfect dus. Nu nog beginnen lopen :-)

Prima. Goede spullen, snel en netjes verstuurd. Eenvoudig te retourneren mocht je onverhoopt de verkeerde spullen gekocht hebben.

Supersnelle levering

Schoenen besteld en de volgende dag in huis. Fijn!

Zeer goede service

Eerste maal schoenen besteld bij Hardloopshop. Snelle levering. Tevreden.

Groot aanbod, mooie aanbiedingen

Makkelijk winkelen met goede telefonische toelichting en service indien nodig!!

Snel en goed bezorgd

Makkelijk bestelproces en snel bezorgd! Helemaal prima!

Top geregeld

Conform afspraak!

Overzichtelijk en snelle levering, super!

Overzichtelijk en snelle levering, super!

Goede communicatie, snelle levering

Informatie op de website was duidelijk. Verzending ging snel en duidelijk mails met de status updates

Binnen een dag gratis geleverd

Super tevreden, mijn bestelling was binnen een dag geleverd zoals omschreven op de site. Tijdens mijn bestelling via whatsapp contact gehad met de klantenservice. Dit ging ook prima, hier zouden veel webshops nog iets van kunnen leren!

Snelle en vlotte levering!

Mijn bestelling snel en perfect in orde toegekregen, zeker een aanrader.

snelle levering + correcte prijs

Zeer tevreden van mijn nieuwe loopschoenen! Snel geleverd en zeer goede prijs verzendkosten waren gratis:)

Snel, snel, snel

Ik had via whatsapp een vraag voor de klantendienst. Binnen het uur kreeg ik antwoord. 2 dagen later werd mijn pakketje geleverd

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire