Op tijd bezorgd goed te volgen Goede voorwaarden

Je krijgt waarvoor je betaalt.

Aangezien dat de winkel waar ik normaal mijn spullen vandaan haal gesloten is. Ben ik uitgeweken naar Hardloopshop.nl. Ik heb gekregen waarvoor ik betaald heb. Je krijgt netjes antwoord op je vraag. Maar daar tegen kan je schoenen niet passen. Ook mag je drie dagen wachten op je bestelling en er was ook een pakketdienst bezorger die waarschijnlijk al zijn 10.000 stappen heeft genomen en daarom bij de buren heeft bezorgd. Conclusie als je weet welke spullen je wilt hebben kan je het hier goed bestellen. Het jammer is dat je niet dezelfde avond nog een rondje op kan hardlopen.

Goede service, snelle levering

Gewoon goed!

Een goed kwaliteit

Makkelijk te monteren.

snel geleverd en goede kwaliteit

snel geleverd en goede kwaliteit

Snelle service, kleding keurig verpakt

Positief, ik zou een volgende keer zeker weer op deze website shoppen!

Goede vlotte service

Prima! Snelle levering overzichtelijke shop.

De bestellingen worden correct en snel bezorgd. Afhalen bij een afhaalpunt maakt het nog makkelijker.

Mijn hardloopschoenen werden snel geleverd. Ben er nu mee in training en tot nu toe zeer tevreden!

Top service!

Alles zoals het hoort. Snelle levering en goede productomschrijving. Ik ben blij.

Ottima esperienza

Spedizione veloce. Ottimo servizio. Sito web consigliatissimo. Complimenti. Acquisterò ancora quanto prima.

Uitstekende service ... namiddag bestellen, 's anderendaags geleverd!

Top.

Prima shop!

Gebruiksvriendelijk site, goede prijzen, snelle levering

Netjes verpakt, snel geleverd. Super!

Levert snel en bij retour ook snelle terugbetaling

Tevreden!

Lekker snel geleverd en goed op de hoogte gehouden

Duidelijk, snel. Fijne schoenen. 1 maat groter genomen dan mijn schoen maat. ASICS small , uit ervaring met eerdere ASICS.

Snelle service zoals beloofd!!!

Had eerst loopschoenen besteld bij jd sports maar na 16 dagen kreeg ik een bericht dat mijn schoenen terug op weg waren naar jd sports omdat dpd geen huisnr had van mij alsook gaven ze dpd de schuld van de lange wachttijd. Niet dus want jullie werken ook met dpd.

Snelle levering Goede service

snelle levering van super loopschoenen

mooie goede schoenen. een soldenartikel gekocht maar ik ben blij met de schoenen. Heel mooi design, stevig en confortabel. Snelle levering.

Alles in orde

Jammer genoeg stond er niet bij geschreven dat je een bal bomp erbij moet gaan kopen bij het kopen van een basketball. Verder is alles naar wens.

Snelle verzending, goed product.

Fijn dat het zo snel binnen was!

Snelle en correcte service Veel keuze en eerlijk antwoord op al je vragen

Product netjes verpakt geleverd binnen de 24 uur.

Goede website en service

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire