Snel geregeld

Super snelle en vlotte bestelling... juiste maat hardloop shirt ook binnen gekregen en een normale prijs

Mooi en blij mee

Snelle levering !

Alles volgens verwachting

Matig qua voorraad

Ik vind het best wel slecht dat de voorraad niet op peil is voor de jeugd van Pinoké

Alles gewoon prima in orde

Snelle levering. Verpakkingen in goede staat met info over retourneren (indien nodig). Sportschoenen ook geweldig.

Helemaal top!

Top service. Lekker snel!

Zeer slechte klachtafhandeling

Na een fout bij Padeldirect is het de klant die overal achter aan moet gaan. Ik wacht inmiddels 3 werkdagen op antwoord. Via whatsapp krijg ik geen antwoord en terug bellen doen ze niet. Schandalig! Ze zijn te lui om je echt te helpen.

Zeer snelle levering!

Perfect!

Snelle levering zoals aangegeven

Top ervaring

Nog maar 2x iets besteld bij jullie en telkens top. Bestellen en telkens dag nadien in huis. Geen opmerkingen. Top service en topartikelen vr zeer scherpe prijzen.

There is nothing to comment because i still didn't receive my order yet and no one knows when I will receive it. I understand that this is problem with logistics ,but it's sad that you do not have options to send orders with DPD or DHL

Prima prijs kwaliteits verhouding

Tennisracket besteld en volgende dag geleverd. Voldoet prima.

Twee keer verkeerde schoen in doos

Vorige bestelling kreeg ik maat 41 in een doos van 39, had 39 besteld. Tweede poging kreeg ik een maat 38,5 en 39 ipv twee 39.

Snelle service plus een mooie prijs voor kwaliteit!

Top service!

TOPservice!

Vlotte levering en topkwaliteit

Goede kwaliteit,

Altijd goed bij Tennnis Direct

Goede levering en retour beleid.

Heel erg tevreden, klantvriendelijk en meedenkend . Hier gaan we in de toekomst wel onze handbalbenodigheden bestellen.

Leuke collectie en snelle levering

Top! Meerdere keren besteld en alles was snel geleverd. Heb nog niks terug hoeven sturen dus kan daar niet over oordelen, maar dit is wel m’n standaard webwinkel geworden voor hardloopkleding.

Snel en prima prijs

Ongekend snelle levering, ook de 2e bestelling ging zo snel. Prima kwaliteit maar is natuurlijk afhankelijk van wat je besteld. Ook retourzendingen goed geregistreerd.

Mooie kwaliteit en snelle levering

Laatst nieuwe volleybalschoenen besteld. Levering was snel en de kwaliteit van de schoenen is top!

Steeds in orde

alle bestellingen zijn steeds op tijd en in orde, website geeft ook een duidelijk beeld van de producten ...

Bestelling en levering snel en netjes

Snelle levering, scherpe prijzen

Fijne overzichtelijke webshop. Aanbiedingen zijn scherp. Bestelling dat later al geleverd.

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire