Super snelle levering

Goed product, goeie prijs, snelle levering

Zeer goede klantenservice

Door vergissing had ik fout leveradres ingevuld. Probleem zeer snel opgelost door klantendienst. Snelle en duidelijke communicatie.

Snelle levering maar iets mindere communicatie ivm wanneer de levering aankomt. Met vragen zeer snel en correct geholpen via Whatsapp.

Prima klantvriendelijke website en goede telefonische gesprek

Prima producten en goede duidelijkheid

Top.

Zeer correcte en vlotte levering.

Mooi assortiment en een hele snelle levering

Zelfs in Corona-tijd een hele snelle levering. Mooi assortiment. Ik zal hier zeker vaker bestellen. Ik wil wel meer mooie dingen typen, maar ik ga nu hardlopen!

Conform afspraken snel binnen

Zelfs in deze tijd, wat bij veel andere leveranciers niet gebeurt, geen valse beloften, maar gewoon snelle levering conform afspraken

Snel en goede service 👍👍

👍👍

Tijdens het hardlopen voel ik geen gedreun meer in me knieeen.

Goede service, erg jammer van te weinig voorraad.

De service is ontzettend goed. Ben heel goed geholpen, telefonisch als per e-mail. Maar helaas van de kleine voorraad en daarbij de COVID-19 crisis, al vanaf eind oktober bezig om iets te bestellen. Dat maakt het weer wat zuurder.

Persoonlijke en snelle service

Snelle reacties op vragen via de mail. Goede product informatie en een persoonlijke touch door een bedank-kaartje bij je bestelling.

Schoenen goed tegen een knappe prijs

De koptelefoon was wel al beschadigd, netjes afgehandeld bij retour. Schoenen bevallen goed en snel geleverd.

Makkelijk te bestellen, overzichtelijke site, snelle levering

Fijn. Het was prettig dat er snel app contact was en dat ik goed op de hoogte gehouden werd van de bezorging.

Snelle levering! Artikelen zoals beschreven

Artikelen waren binnen een dag binnen, leuk kaartje erbij met persoonlijke aantekening en zelfs een kortingscode voor gratis verzending als je iets retour stuurt! Top site

Mijn pakket gelijk bezorgd

Alles ok

Snelle levering en goede artikels

Enorm snelle levering met goede informatievoorziening. Kan niet anders als een tien geven.

Zoals altijd goede spullen, snelle levering!

Handbalshop verkoopt alles wat je nodig hebt voor het handballen! Altijd snel geleverd en een goede service.

Foutje op website.

Wat ik had besteld was niet voorradig. Kreeg een alernatief voor dezelfde prijs.

Quick delivery

Easy to use website and quick delivery

Het bestelde artikel is er op tijd en prima in orde.

Goede set up website

Uitstekende service. Goede prijs prestatie verhouding

Keurig te woord gestaan en dito snelle levering.

Een goed advies gekregen, waardoor ik de juiste maat schoenen heb ontvangen. Dat is als zeer prettig ervaren, zeker ook de aangename wijze waarop ik te woord werd gestaan. Geen lange wachttijd bij telefonische vragen en een keurige snelle levering.

Perfect en snel geholpen, uitgebreide keus en informatie

Perfect en snel geholpen, uitgebreide keus en informatie

Komt afspraken na, duidelijk en snel

Komt afspraken na, duidelijk en snel

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire