Schoen zijjn geweldig en gelijk de volgende dag in huis

Snel in huis. Superblij mee.

Vond het moeilijk een keuze te maken qua maat. Dit ook omdat het een ander model betrof van hetzelfde merk. Maar het kwam goed.

Goede omschrijving van schoenen op site. Netjes op tijd geleverd. Al met al raad ik de hardloopshop aan bij andere

Snel en vlot

Alles prima verlopen

snelle service

Al sinds de handbal winkel in waalwijk tevreden met de service

alles top

Ik was heel blij met mijn ervaring bij hardloopshop.nl. De levering van mijn bestelling was heel snel en met de schoenen die ik had bestelt was ook alles in orde.

Topprijzen en zeer snelle levering

Schoenen van model 2020 met 25% korting, en de dag erna geleverd ! Ik zou niet weten wat ik daar negatief kan over zeggen... Super service !

Service

Naast een goed advies over een alternatief voor een andere loopschoen dan Asics, de Brooks Glycerin 17 aangeschaft. Ook naar de juiste maat geïnformeerd, advies was duidelijk en de schoenen zitten perfect. De eerste keer even wennen, zitten als pantoffels, maar je voelt gelijk de demping. Een hogere hielvorming tov de Asics gel nimbus 21, voelt prettig aan daar ik korte achillespezen heb. Nu 3 x op gelopen, ben blij dat ik ze gekozen heb. Een aanrader voor de neutrale loper.

overzichtelijk, duidelijk, en snel geleverd

prima en overzichtelijke webshop, met een snelle levering.

Heel goed.

'S avonds besteld, volgende dag in huis (ondankt de coronadrukte).

Snel en correct afgeleverd en 1 paar kon ik gratis retour sturen

1 paar zat niet goed qua pasvorm en kon ik gewoon retour sturen. Netjes snel en zoals aangegeven met 1 werkdag geleverd; hele scherpe prijs voor de schoenen

Duidelijk, goede prijzen, snelle en vlotte service

Duidelijk, goede prijzen, snelle en vlotte service.

Zeer goed, snelle levering

Fijn. Er wordt duidelijk een mail en tijdstip gestuurd waar men zegt op welke dag en om hoe laat de bezorger komt. Op die manier moet je niet heel de dag thuisblijven, al wachtend op de bezorger.

Ruime keuze, goede prijs, overzichtelijke website en levering volgens afspraak.

Beste prijs, snelle levering, zo der poespas

Uitermate aan te bevelen: de laagste prijs, eenvoudig te bestellen en ‘s anderendaags geleverd aan huis. Zelfs in corona-tijden. Sportshop: What else?

Prima website. Prima levering!

's Avonds een paar Nike Pegasus 36 besteld. Ze hebben ook halve maten. Top. De volgende dag keurig geleverd door de geweldige mensen van Postnl.

Snelle en zeer klantvriendelijke service!!!

Veel keuze en heel goede prijzen op de site waarin je ook makkelijk artikelen kan zoeken. Eenmaal besteld wordt er heel snel geleverd en bij een vraag krijg je een snel en duidelijk antwoord, een vlotte communicatie en een goede oplossing met perfecte service! Geen twijfel, dit is een zeer professionele webwinkel om zeker op te kopen!

Ruime keuze en halve maten beschikbaar: ideaal

s Avonds besteld, de volgende middag in huis en die avond op mijn nieuwe schoenen kunnen hardlopen: top!

Zeker voor herhaling vatbaar!

Een fijne ervaring makkelijke site en snelle bezorging dus ik ben heel erg tevreden.

Snelle levering en goede service

Overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website. Bestelling snel geleverd en artikel in verkeerde maat eenvoudig retour kunnen sturen waarna mijn geld ook weer snel teruggestort werd. Fijn shoppen!

Veel keuze en snelle levering

Veel keuze, fijne website en volgende dag in huis

Goed telefonisch advies

Keurige prijs voor A kwaliteit schoenen Nimbus 22

Goed product, snelle levering

Fijn dat de wide uitvoering van Brooks weer beschikbaar is. En voor een mooi prijsje in de hardloopshop.

Schoenen werden de volgende dag geleverd.

Goede levering

Ondanks coronacrisis toch redelijk op tijd geleverd. Misschien ter verbetering standaard een retourbon toevoegen.

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire