goeie service en levering

mooie site en uitstekende prijzen voor top producten

Heel snel!

Ik had vrijdagmiddag hardloopschoenen besteld en die werden zaterdag al gebracht!

Snelle correcte levering, en goedkoopste prijs op het internet

Snelle levering, en was de site met de meeste korting op het artikel dat ik gekocht heb. Prima,en zekervoor herhaling vatbaar

Snelle en goede service

Zelfs tijden de moeilijke tijden met het corona virus was mijn bestelling er binnen 3 dagen. Van NL naar BE

Volgende dag waren mijn schoenen al bezorgd!

Uitstekende service en snelle levering

Eerst had ik een paar schoenen besteld (de dag erna geleverd; In coronatijden) die uiteindelijk niet geschikt waren voor mij (overpronatie). Ik stuurde hun klantenservice en kreeg binnen het uur antwoord dat ik ze mocht terugsturen met een leverbon in bijlage. Ik bestelde onmiddelijk andere schoenen en die kwamen zoals voordien de dag erna aan. Uitstekende super snelle service. 10/10

Uitstekende site waarop de voorraad goed bijgehouden wordt!

Dit itt bijvoorbeeld Footlocker die geen overzicht op hun voorraden hebben. Ook een snelle levering, top!

Zeer snelle levering. Topproduct

Snelle en correcte levering!

Snelle en correcte levering!

Top,

Goede selectie van inov8 modellen, goede prijs, snelle levering.

Perfect levering

Goede contacten aan telefoon en prima levering top

Zeer snel en goed

Avond ervoor besteld en de volgende ochtend al een goed product in huis!

alles correct en snel afgehandeld

dik ok

bestelling supersnel ontvangen.

product is prima, zeker aanrader.

Voor herhaling vatbaar!

Uitstekende prijs en snelle levering.

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Snelle verzending, bestelling zo als beloofd de volgende dag in huis</p>

<b>Pluspunten</b><p>Alles verliep zeer vlot</p>

Score: 9

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Sterk productenaanbod, snel geleverd aan een hele goeie prijs. Ideaal als je weet wat je wil en nodig hebt.</p>

voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>De bestelling van mijn nieuwe loopschoenen kon vlot geplaatst worden en werd vlug geleverd.</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering. Perfecte service. Bij retour snelle terugstorting kostprijs.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen.</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>hele snelle en correcte service zelfs in corona tijdperk</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>snelle levering ondanks drukke bezorgtijden snelle service bij retourzendingen</p>

<b>Pluspunten</b><p>op tijd geleverd</p>

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire