voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Goede prijs/kwaliteit</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering met persoonlijk handgeschreven bedankje.</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering tegen scherpe prijs</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Snelle reactie, juiste spullen geleverd</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke communicatie, competitieve prijs-kwaliteitsverhouding, snelle verzendservice en retourbehandeling! Graag wil ik mijn ervaring over “Flipbelt” met hardlopers delen die misschien ook eentje zouden willen uitproberen: neem een maatje kleiner als je hem rond je heup wil dragen. Volgens de aangegeven maten zit ik (rond mijn heup 71cm) precies aan de smalle klant van M. Ik heb toen een S en een M besteld. Na het passen thuis heb ik de maat M teruggestuurd. De volgende dag heb ik de maat S uitgeprobeerd. Toen bleek dat ik eigenlijk de maat XS had moeten nemen omdat hij naar boven bleef schuiven. Anders is het zeer comfortabel om te dragen. (Misschien was het heel verstandig geweest om eerst de klantenservice te bellen voor het advies over de maten achteraf gezien.)</p>

<b>Pluspunten</b><p>Zeer Snelle levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

Score: 10

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Leuk dat er nog een persoonlijk geschreven kaartje bij zat!</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering en duidelijke communicatie.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>-snelle service -veel keuze -Prijs/kwaliteit -top bedrijf</p><b>Verbeterpunten</b><p>-geen</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>snelle service, goed bereikbaar en snelle reactie op vragen.</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering. Geen gezanik. Goed product!</p><b>Verbeterpunten</b><p>N/A</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering.</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Snelle en goede service en goede kwaliteit!</p>

<b>Pluspunten</b><p>Geen negatieve opmerkingen</p>

Score: 8

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Snelle reactie, snelle levering, goed advies.</p>

Score: 9

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Goede prijs. Groot assortiment op voorraad. Snelle levering. Zeer tevreden.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle service en afhandeling</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Goede prijs/kwaliteit en snelle levering.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snel en correct</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>- proactieve contactname als er een product niet kon geleverd worden binnen de vooropgestelde termijn! - overzichtelijke en gebruiksvriendelijke site!</p><b>Verbeterpunten</b><p>- Geen negatieve ervaringen tot dusver.</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Snel bezorgd, product zoals verwacht</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire