Fast, efficient, legitimate

Die Lieferung des Pakets war schnell und präzise All of the products were in perfect condition

Giftcard wel geïnd, maar geen bestelling...

Mijn vrouw heeft Giftcard van Passa Sports geprobeerd te gebruiken. Restbetaling is niet gedaan en daarna zijn zowel de bestelling als de giftcard verdwenen

Een geweldige vlotlopende en servicegerichte behandeling gekregen van Roos en Eefje??!! Backoffice

Dito.

Ideaal

Ruime keus, geen sportzaak hier in de stad dus erg fijn dat het zo kan. En snel geleverd goede service

Prompte levering en zeer overzichtelijke webshop

Al mijn bestellingen worden altijd snel geleverd. De webshop is heel overzichtelijk. Altijd interessante aanbiedingen. Kortom, ik ben zeer tevreden over de prijs, kwaliteit en snelle levering van alle tot dusver bestelde sportkleding en schoenen.

Pas geleden voetbalschoenen voor mijn dochter gekocht. Niet goed gekeken naar de levertijd. Verzoek ingediend bij de klantenservice of de levertijd alsnog naar voren gehaald kon worden en dat is gelukt. Netjes ook een reactie in de mail over gekregen dus, naast mooie voetbalschoenen, ook een goede service.

Goedkoop, goed en snel geleverd

Vrijdag het één en ander besteld en zaterdag was het in huis. Zondag tijdens de wedstrijd al kunnen gebruiken. Zeer tevreden

Snel geleverd.

Snelle levering van het juiste product.

Correct en snel geleverd

Enorme keuze, scherpe aanbiedingen.

Heel tevreden

Bestelling niet zoals afgesproken zelfde dag verzonden maar dat was voor mij geen probleem. Kreeg in de ochtend een mail met excuses dat ze het niet gered hadden door drukte de levering op tijd te versturen, erg nette service.

Product niet leverbaar

Bestelde en betaalde product bleek ineens. Ieteverbaar. Terugbetaling duurde nog eens 2 dagen. Wel een kortingscode voor een ontvangen voor een alternatief, maar de hoogt van de korting is niet bekend.

Leuke voetbalschoenen en snel verzending.

Leuke schoenen en snel verzending

Zelfs de levering van deze supersnelle schoen ging supersnel.

In de namiddag heb ik de Acsis Nimbus Gel 26 besteld en de volgende dag meteen na binnenkomst aangedaan en een rondje mee gerend. Prima demping, goede soepele omsluiting van de voet. Perfecte schoen voor straat-lopen.

Prima spullen.

Altijd goede prijzen en snel geleverd

Stuk goedkoper dan in de winkel vaak en de volgende dag in huis

Snelle levering trage terugbetaling

Schoenen snel binnen maar bij ruilen ivm verkeerde maat moet ik erg lang wachten voordat ik mijn geld terug heb

Goed assortiment, snelle verzending

Goed assortiment (mede door aanbiedingen), snelle verzending, na retour ook spoedige terugbetaling.

Duidelijk, snel geleverd en mooi prijs

perfecte schoenen voor hielspoor te verhelpen.

Uitstekende prijs snelle levering. Top

Aanbieding zijn goed.

Slecht

De Nieuwe clubkleding leverancier van Pinoké. Beschamend slecht. Tweede speelronde is aanstaande maar nog steeds geen tenue’s beschikbaar in de gangbare maten. Twee keer gemaild met ze. Na lang wachten dan eindelijk een antwoord. Geen inhoudelijke reactie of oplossing. Wacht nog steeds zonder zicht op beschikbaarheid. 2X zaken besteld. 2X niet geleverd op het moment dat beloofd was (de volgende dag)

Veel op voorraad. Beloften maakt schuld. Zij komen hun beloften na. Goede verpakking. Op tijd waarschuwing voor bezorging. Goed verzorgd.

Prima levering. Maatadvies van maattabellen kloppen niet altijd

Schoenen besteld. Van bestelling tot levering dikke prima. Alleen het maatadvies dat volgt uit de maattabel op de website klopt niet echt. Volgens maatmeten en tabel zou schoenmaat 44 besteld moeten worden. Echter heb ik maat 45. Deze maat besteld en na levering bleek dat de schoenen klein uitvielen. Dus moest ik opnieuw bestellen. Ruilen ging niet. 2e bestelling en dus 2 keer vooruitbetalen. Dat is wel een nadeel

Waardeloos

Bestelling geplaatst voor trainingspak. Broek was opeens niet meer leverbaar en werd door de medewerker geannuleerd,het geld zou terug gestort worden. Kreeg hier netjes een mail over. Tevens de vraag of ik het bovenstuk dan wel wilde hebben. Direct gereageerd dat ik de hele bestelling dan wilde annuleren. Wegens de onjuiste voorraad telling een ander pak besteld. Deze kwam een dag later al binnen. 2 dagen later komt opeens ook het complete pak dat niet leverbaar zou zijn. 5 dagen daarna pas reactie op mijn mail dat er geen geld meer terug gestort wordt. Mooi verkoop praatje! Vervelend voor de klant. Zit of met 2 pakken of moet retourneren met kosten.

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire