perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>snelle levering,en zeer goede prijs.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Supersnelle levering, keurig teruggekoppeld</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Goede informatie Goede prijzen Goede levertijd</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen</p>

Score: 8

<b>Pluspunten</b><p>Snel geleverd</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Alles volgens afspraak, snel en zonder problemen alles afgehandeld.</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>vlotte bestelling, goedkoop voor onze afdeling</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Snel levering, producten zijn van goede kwaliteit.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snel geleverd</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Mooie schoenen en zitten erg fijn. Eigen maar past goed. Twee maten besteld om te passen, te grote maat retour gestuurd en dat ging vlekkeloos.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Je moet een retourformulier printen (digitale tijdperk?), maar ik heb geen printer. Ik heb de pakbon erbij gedaan. Gelukkig is het zo ook goed gekomen.</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Veel keuze, goede service, prettige omgang met klanten. Top!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen op dit moment</p>

Score: 8

Score: 9

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Alles top! Zoals in de beschrijving. Correct en snel geleverd. Graag weer!</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>ik kreeg direct te horen dat er een leveringsprobleem was met de schoenen van mijn dochter. We mochten wachten of een andere schoen uitzoeken.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Prima product, goede levering</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Super, rokje eerst naam klein gedrukt op voorkant, mocht het gratis retour sturen en als nog gedrukt op achterkant. Top service!</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>Een mail als bevestiging</p>

Score: 10

Score: 9

<b>Pluspunten</b><p>Tevreden! Binnen enkele dagen geleverd.</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Heb mijn bestelling op een vrijdagavond geplaatst en zaterdag middag was het al aangekomen. Zeer vlotte levering!</p>

Score: 10

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Bezorging was de volgende dag (zaterdag). Het pakketje was compleet Spullen waren zoals verwacht</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Correcte prijs, correcte afhandeling en levering.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire