Risposta del proprietario dell'attività
Beste Jorn,
Allereerst wil ik je bedanken dat je de tijd en moeite hebt genomen om een beoordeling over ons achter te laten. Wij waarderen de meningen van onze klanten namelijk enorm, en streven er dan ook naar om onze service continu te verbeteren. Helaas lees ik in je beoordeling dat je niet tevreden bent over onze service. Ik hoop dat we dit samen kunnen rechtzetten, en daarom kijk ik graag met je mee naar de situatie.
In je beoordeling geef je aan dat het shirt veel later kwam en dat er geen reactie is gegeven op je mail.
Ik zie dat je op 02-09 een bestelling hebt geplaatst met het adidas Real Madrid Thuis Shirt Kids met de officiële bedrukking van Mbappé. Helaas heeft een artikel met personalisatie altijd een latere levertijd, dit komt doordat de artikelen nog door onze drukafdeling bedrukt moeten worden. Op het moment van de bestelling is er een verzochte leverdatum van 10-09 gecommuniceerd. Hierdoor wordt het shirt natuurlijk ook pas op 10-09 geleverd. Je hebt hierover op 04-09 een mail verzonden waar je inderdaad pas laat een reactie op kreeg. Helaas was het extreem druk waardoor de verwachte reactie tijd vier werkdagen was op het moment dat je mailde. We zijn druk bezig om dit te verbeteren zodat je in de toekomst niet meer zo lang hoeft te wachten op een reactie.
Ik zie op de track en trace dat het pakket netjes op 10-09 is geleverd en ik hoop dat het shirt erg bevalt!