Veel keus,vlotte levering

Veel keuze, maar zou graag reviews zien om beetje idee te hebben hoe de pasvorm en lengte valt, Of meer foto's met een model.

Nette levering volgens afspraak.

Snel en volgend bestelling geleverd. Top.

prima, snel in huis

Na bestelling kreeg ik direct bericht over aflevering. Vlot en vakkundig geregeld !

Snel en prima geleverd

Snel en goed geleverd. Ook voor een mooie prijs

Snelle en goede levering.

Fijn bedrijf , snelle levering en blij met de schoenen. Super.

Snel het gewenste product geleverd gekregen

Ik kan er een lang verhaal van maken, maar: ik zocht, ik vond en liep een dag later in mn nieuwe hardloop short Fusion 2in1. Broekje is flexibel en zit heerlijk. De twee steek zakken in de binnenbroek zijn compact, maar een telefoon of gelletjes kun je er voor je lange loop prima in kwijt. Nu alweer zin om de broek te dragen. Niet goedkoop, maar kwalitatief super.

Snelle en correcte levering

Betrouwbare site, goede kwaliteit en snelle levering.

super goed

mooie artikelen en snelle levering

Snelle levering en artikel was geheel naar wens

Artikel kwam overeen met wat ik besteld had

Product makkelijk en snel kunnen vind met behulp van filter. Afreken verliep soepel, alleen redelijk hoge verzendkosten.

Prima levering, trage afhandeling retour

Levering was snel, maar retour laat nu al weken op zich wachten… Ook nog geen contact kunnen krijgen met klantenservice via whatsapp

Super blij met mijn spulletjes, snelle levering.als ik weer wat nodig heb , weet ik jullie te vinden

Ik ga mijn hockeyspullen hier halen!

Fijne en snelle levering

Altijd weer prima !

Ditmaal tennisschoenen besteld. Prijs was uitstekend, snelle correcte levering, altijd weer prima om hier tennisspullen te bestellen.

Mijn Bestellingen gaan Altijd wwl goed bij VoetbalDirect

Top kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit

prima service maar....

ik had iets snel nodig en dus besteld omdat er bij de artikelen stond voor 17:00 uur besteld, morgen in huis. echter kwam het pas op maandag ipv zaterdag.

Retour nog steeds niet afgehandeld

Vervelend dat het afhandelen van een retour zo lang moet duren.

matig

had een vel roze shirt besteld. schrijnt erg door en is veel kleiner als normaal. ik heb een grotere borst en draag normaal M. ik had en XL besteld en zit nogsteeds te strak

Super snelle service

Altijd zeer tevreden van mijn bestellingen. Alle artikelen zijn zoals verwacht en binnen de 24u geleverd.

Super snelle levering en de bestelling zag er keurig uit. Shirts met naam laten bedrukken en die waren super mooi.

Snelle levering echter retouren duren veel te lang

Veel keus, snelle levering echter retouneren duurt echt veel te lang

Goede winkel , ruime keuze

Mooie winkel, veel keuze - en direct op voorraad - kleine reparatie direct uitgevoerd - terwijl het behoorlijk druk in de winkel was.

Blij

Heldere communicatie

Goede schoenen maar levering te laat

De schoenen zijn prima. Zoals aangegeven een maat groter besteld en dan zijn ze top. Levering van 1 dag is echter niet het geval. De levering duurde langer waardoor ik mn schoenen te laat binnen had voor de training

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire