Duidelijke communicatie

Helaas werd mijn bestelling iets later geleverd dan verwacht, echter werd dit meteen gecommuniceerd. Ik had verder geen haast met de bestelling dus dit was helemaal geen probleem

Positief

Zoals meestal correcte afhandeling

Goed!!

Mijn zoom is er erg blij mee

Snelle levering en goede kwaliteit en service

Zeer positieve ervaring -snelle levering -goede service. Ook bij het ruilen

Prima ervaring met VD

Product zoals beschreven. Goede kwaliteit voor een goede prijs. Vaak genoeg besteld voetbaldirect.

Snelle en goede service

Er was een vertraging in onze order, maar werden ruim op tijd netjes hierover geinformeerd. Goede klantenservice. Gewoon netjes en een persoonlijke reactie.

Vertraging lijkt de norm

Aantal keer besteld en telkens een mail dat de bestelling later kwam dan gepland.

Heel tevreden

Goed geregeld Ook retour perfect allemaal. Kortom super.

Schoenen waren te groot

Vlotte retourprocedure via PostNL Hopelijk ook vlotte terugbetaling

Net verpakt snelle levering mooie aanbiedingen koop veel hier

Fantastische service

Schoenen besteld, vielen te klein. Alternatieven besproken en overlegt en uiteindelijk helaas alles teruggestuurd. Super vriendelijk afgehandeld en zelfs de retourzending vergoed gekregen. Aanrader om hier te bestellen!

Slechte service en produktaanbod niet op orde.

Clubtenue nodig voor dochter. Diverse maten van diverse producten ontbreken, zodat niet compleet aangeschaft kon worden. Gebeld wanneer geleverd kan worden. Belofte mij terug te bellen is niet nagekomen. Dit is problematisch, aangezien de kleding niet elders gekocht kan worden. Zal de club adviseren andere mogelijkheden te bieden om wel aan benodigde clubkleding te komen. Dat wat wel geleverd is, een shirtje, bleek een oude versie te zijn. Ook dat nog!

goeie en correcte service

*** product kapot

Allemaal losse draden stuur het terug

Is top geleverd

Helemaal goed, ik ben niet van de het online kopen, maar in dat geval kon het niet anders Prima service

Duidelijke site, snelle levering

Breed assortiment, fijne site, snelle levering

Snelle levering, goede sale

Vaak volgende dag of erna al geleverd. Items in sale die bij andere nog volle prijs zijn.

Altijd ruime keuze en snelle levering

Top om van de meeste merken ruime keuze te hebben en bijna altijd alles op voorraad. Altijd snelle levering, zeker aan te raden!

De knielappen passen als gegoten. Op 2 dagen waren deze afgeleverd in het postpunt in België. Eerste maal dat ik bij jullie besteld had, voor herhaling vatbaar.

Goede sportbeha, goede service

Superfijne sportbeha van pure lime. Zit goed en stevig met hardlopen en verschuift niet. Goede service snelle levering.

Goede kwaliteit

De kleding is naar onze mening van goede kwaliteit. Vervelende is dat je soms 10 items moet bekijken en erachterkomen dat ze er niet in je maat meer zijn.

3 keer de verkeerde maat ontvangen

Helaas 3 keer de verkeerde maat ontvangen. Retourverwerking duurt heel erg lang. Van slechts 1 bestelling een bericht gehad nadat het al een week binnen was volgens PostNL. Klantenservice reageert laat of niet. Nu na nog een week nog steeds geen terugbetaling. De rest van de bestellingen moet ik maar afwachten.

Goed en snel.

Zeer betrouwbare en snelle service. Alles prima geregeld conform bestelling.

Producten top! Klantvriendelijkheid klantenservice zou veel beter kunnen!

Behoorlijke orders geplaatst de afgelopen maand. Helaas ging het mis met de tenaamstelling op een factuur. Het is blijkbaar niet mogelijk om na een bestelling, een factuur adres te wijzigen. Een typefout kan iedereen een keer maken. Dat de enige manier om dit te herstellen is, een bestelling retour te sturen en opnieuw te bestellen met de juiste factuur gegevens..... Niet erg bewust met het milieu bezig, onnodige kosten maken en zeker niet klantvriendelijk. Vond het ook heel onbeleefd dat de heer in kwestie continu door mij heen praatte. Aangezien de producten verder prima zijn, zal ik wel blijven bestellen bij Hockey Direct.

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire