<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Goede prijs. Op tijd en snelle levering, zelfs in de week na black Friday.</p>

Score: 9

Prima en snelle service

Veel keuze en veel maten. Snelle levering ondanks de Sint

<b>Pluspunten</b><p>Sneller geleverd dan voorzien</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Product nog niet ontvangen dus nog geen tegenvallers</p><b>Verbeterpunten</b><p>De producten niet versturen via post.nl, want ik heb mijn schoenen nog steeds niet. Ze zijn verdwenen. Het zou kunnen dat ze terug worden gestuurd. Natuurlijk heb ik mijn beklag al gedaan bij post.nl maar dat heeft niet veel geholpen</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering, overzichtelijke site en goede after sales service (retour)!</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Snelle en goede levering. Goede stevige voetbalschoenen.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Na aanschaf geen koringsmails meer sturen. Daar heb ik toch niks meer aan op dat moment.</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Op tijd geleverd</p><b>Verbeterpunten</b><p>Grote streepjescode sticker over de voorkant van de tube...terwijl het een cadeautje was. Dat is niet handig.</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Ruim assortiment. Mooie aanbiedingen.</p><b>Verbeterpunten</b><p>nvt</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Snelle vlotte service en goede merken tegen goede prijs.</p>

voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Groot aanbod</p><b>Verbeterpunten</b><p>Het is nog veel te vroeg om een beoordeling te vragen want ik heb verkeerde artikelen ontvangen deze geretourneerd maar mijn eigenlijke bestelling nog niet ontvangen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Perfecte levering</p>

<b>Pluspunten</b><p>Lekker snel</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering, vaak leuke aanbiedingen.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Tot nu toe niks</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Makkelijk en overzichtelijke website met snelle levering</p>

Score: 10

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering, betaalbaar, persoonlijk (handgeschreven kaartje zat bij mijn bestelling).</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>mooie webshop, snelle verzending, ook op mijn vraag via het contactformulier is snel gereageerd. Geldt ook voor de verwerking van 1 retour zending. Dik tevreden.</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Snelle service en feedback</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen. Doe zo verder!</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Snel - super klantendienst - solden</p><b>Verbeterpunten</b><p>Neen</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering en een persoonlijk geschreven bedankje, dat is bijna nog leuker dan de fijne Falke sokken die ik besteld heb om het Pieterpad mee te gaan lopen :)</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen, dit was mijn eerste bestelling en ik ben zeer tevreden. De volgende keer zal ik zeker weer op de site komen kijken!</p>

voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Bestelling was er zoals beloofd de volgende dag.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Pakket was duidelijk geplet of iets dergelijks waardoor er niet veel over was van de doos waar de handschoenen en muts in zaten.</p>

voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>- snelle levering - goede producten - makkelijke website</p><b>Verbeterpunten</b><p>- ruilmogelijkheden, 2x besteld, beide te klein, wil graag een grotere maat bestellen maar dan moet ik nogmaals betalen</p>

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire