voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>- snelle levering - goede producten - makkelijke website</p><b>Verbeterpunten</b><p>- ruilmogelijkheden, 2x besteld, beide te klein, wil graag een grotere maat bestellen maar dan moet ik nogmaals betalen</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Groot assortiment, snelle levering en simpel terug sturen waardoor je thuis op je gemak kan passen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goede en snelle service!</p>

Perfect: snelheid, communicatie, alles

Ik kocht al 2 keer eerder een stick bij hockeydirect. En ook nu weer was die ervaring helemaal top. Duidelijke informatie, makkelijk betalen en een snelle levering. Thanks!

Snel en servicegerich!

Spullen komen snel en netjes aan en retourzendungen en betalingen worden vlotten netjes afgehandeld..

Snelle, goede service

Ik heb gekozen mijn bestelling bij het kantoor in warmond op te halen. Al snel ontving ik een mail dat de bestelling klaar lag om opgehaald te worden. Daar aangekomen werd ik vriendelijk geholpen. Fijne winkel.

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Je wordt zeer snel en vriendelijk geholpen als je een vraag stelt over de mail. En je kan heel makkelijk retourneren en ontvangt dan snel je geld terug.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snel betrouwbaar kwaliteit</p>

<b>Pluspunten</b><p>Zeer snelle levering!</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering. Product voldeed aan omschrijving!</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Veel keuze, mooie prijs, vlotte afhandeling</p><b>Verbeterpunten</b><p>Te veel spam berichten achteraf</p>

slechter dan verwacht

<b>Pluspunten</b><p>Ik heb nog steets niets ontvangen .</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ik kan maar pas beoordeelden als het pakje er is .</p>

<b>Pluspunten</b><p>super snel, vlotte communicatie</p>

Score: 8

goede service, goed behandeld

Snelle en nette levering!!!

keurige en snelle levering. Ook in het verleden een bestelling die niet aan de verwachtingen voldeed, op een nette en efficiënte manier opgelost!

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Altijd netjes en snel geleverd.</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering, geen verzendkosten</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>10</p><b>Verbeterpunten</b><p>Blijven doen wat jullie al doen!</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Mooie aanbieding gekocht, na prima en vriendelijk telefonisch advies.</p>

voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering en correcte afhandeling.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen, ga zo door</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle.levering</p>

Score: 10

<b>Pluspunten</b><p>Snelle en goede levering</p>

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire