Oke

Oke

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Supersnel....supergoed...alles in de shop aanwezig dus alle handbaldames weer tevreden. Snel daar houden wij van! #break</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Snelle en goede levering. Goeie prijsstelling</p>

Score: 8

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering</p>

Score: 8

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Makkelijk te bestellen en snelle bezorging!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Nee hoor, ga vooral zo door!</p>

Goede service!

PostNL heeft ons pakket elders in de straat bezorgd, maar geen idee waar. Nadat ik contact had met voetbal.direct hebben ze een nieuwe gestuurd. En volgende dag in huis! Super service! Ondertussen is bij PostNL een onderzoek gestart, wellicht komt hij nog boven water?!

voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Goed assortiment</p><b>Verbeterpunten</b><p>Maattabellen kloppen niet. Retourpolicy beter behandelen voor bestelling geplaatst wordt.</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering. Gratis levering. Makkelijk retour sturen van producten.</p><b>Verbeterpunten</b><p>/</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering, leuk handgeschreven kaartje, netjes verpakt.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ik kreeg een paar kaartjes erbij voor kortingen/acties van postcode loterij enz. Dat had voor mij niet gehoeven!</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Dit is de 1e keer dat ik wat besteld heb bij jullie is mij goed bevallen</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Prima, snelle levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>Weet ik niet</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Snel geleverd en voor een goede prijs, zeker toen de singles-day korting er nog eens overheen ging!</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>snelle bezorging en goede producten</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Kennis van zaken.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Toch weer een winkel op locatie of.</p>

Score: 7

voldoende, een redelijke ervaring

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire