perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Goed assortiment en prijzen met snelle levering</p>

Geweldige service, goede klantenservice

Ik had een sensor gekocht voor mijn racket. Na een week of 7 raakte deze defect. Binnen 3 werkdagen was alles opgelost en ontving ik een geheel nieuwe sensor. Ook deze begaf het na 9 weken en ook deze keer ontving ik zelfs binnen 2 werkdagen een nieuwe sensor en werd de oude ingenomen, kijk dat noem ik nou ECHTE SERVICE!! Veel bedrijven proberen garantie gevallen af te schuiven op de fabrikant, TennisDirect lost het allemaal zelf op, Top geregeld!

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering.</p>

Goed.

Goed product. Prima en snelle levering.

<b>Pluspunten</b><p>Perfect</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Gemakkelijk besteld, goed geïnformeerd over levering en direct volgende dag bezorgd</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>The parcel accidentally got delivered to the wrong address by PostNL and was lost. Hardloopshop customer service was really responsive and sent a new shipment. Yes, this is what you expect from decent customer service, but not all online shops behave like this...</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Supersnel in huis. Op voorraad dus. Je kan de schoenmaat precies bepalen thuis. Paste goed.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen.</p>

Snelle levering.

Snelle levering. Een artikel was te groot. Gebeld om om te ruilen en nieuw artikel besteld. Dit ging allemaal perfect. Goede ervaring met Voetbaldirect.

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering en doen niet moeilijk.</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Mooie kleding, ruime keuze.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Helaas te weinig keuze van shirts in de maat 3XXX.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle en nette levering</p>

prima tennisschoen en levering

wel een minpuntje : de maat viel veel te klein uit, zodat ik meteen een maat groter heb besteld, die was er gelukkig nog

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering Groot assortiment Goede retourservice</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Vriendelijk en behulpzaam</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Zeer snelle, goed verpakte levering, plus prima website</p>

voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Snel antwoord op je vraag. Snelle service.</p><b>Verbeterpunten</b><p>snel producten uitverkocht</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>levering was er op tijd. Klantenservice was heel vriendelijk</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ik had geen bevestigingsmail gekregen. probeer dit te verbeteren</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering en goede informatie voorziening.</p>

<b>Pluspunten</b><p>prima geregeld</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering Goede producten Ruime keuze in producten</p><b>Verbeterpunten</b><p>maattabellen / inschattingen van hoe iets valt op hun website bij de producten. ik bestelde eerst mijn normale maat maar dat viel veel kleiner, zou fijn zijn als zoiets in de beschrijving staat oid. en daarnaast kreeg ik het geleverd in een enorme doos (te groot voor de spullen er in). en dat was mega onhandig toen ik het pakketje bij het PostNL punt haalde en het met de fiets mee naar huis moest nemen.</p>

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire