<b>Pluspunten</b><p>Snel geleverd, goede bedrukking</p>

Prima gedaan

Snel en duidelijk

Snel,betrouwbaar en easy shoppen

Prettig geregeld qua customer service en koop er geregeld omdat je zeker weet dat het hoe dan ook goed komt met de aankoop.

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Nette levering van eerste zending. Kan overigens nog niet goed beoordelen omdat ik een retour zending heb geplaatst en nieuwe heb besteld. Nog niet ontvangen. Kon niet ruilen. Het is een gratis bestelling van het NHV. Wacht dus af of mijn geld terug wordt gestort.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Zie hier boven.</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Levering snel en zoals beloofd</p><b>Verbeterpunten</b><p>n.v.t</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Zeer snelle levering. Vrijdagavond besteld, zaterdagochtend in huis.</p>

Uitstekende service

Duidelijke foto's en snelle levering. Artikel helaas niet naar wens maar daar kan Tennisdirect niet zo veel aan doen. Retourneren eenvoudig en makkelijk vanwege manier waarop je verpakking kan openen en weer kan hergebruiken/dichtplakken zonder zelf daar plakband voor nodig te hebben. Gelukkig ook alléén ff aantal invullen bij artikel dat je wil retourneren zonder allerlei online aanmeldingen.

Score: 10

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Snel. Ik heb een verkeerde maat besteld. Telefonisch kontak gehad. Netjes en duidelijk. Komt mij goed over.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Nvt</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Na wat onduidelijkheden over een bestelling ben snel en goed geholpen. Per mail een vraag gesteld die snel beantwoord en meteen opgelost werd.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goede prijs snel geleverd</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering, goed kwaliteit.</p>

Score: 9

goede service, goed behandeld

Super mooie tas, snel geleverd en mooie kwaliteit

Ik had een nieuwe tennistas besteld en daar kreeg je als actie gratis je naamloze geborduurd. Super leuk gedaan en nu is het helemaal en herkenbaar mijn eigen tas. Kei blij mee!

Goede voorraad en snelle levering

Fijne webshop! Ruime voorraad en de bestelde producten zijn goed verpakt snel in huis!

voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Snel geleverd</p><b>Verbeterpunten</b><p>Mijn broekje is eigenlijk een maat te groot. Nog niet gebruikt maar kan er een L opgestuurd worden om ze beide te passen dat ik er 1 terug stuur?</p>

voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Vlotte en Prima bezorging keurige verpakking</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

Dit was de eerste keer dat ik hier wat heb besteld . Het product was van de kwaliteit die je er van mag verwachten de prijs is netjes en levering super snel

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>snelle reactie van medewerker. snelle oplossing.</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Mooi productaanbod, goede prijzen, duidelijke communicatie en vlotte levering.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Verpakken in karton ipv plastic.</p>

Makkelijk bestellen en snel ontvangen

De website is overzichtelijk en werkt makkelijk. Doet wat i moet doen. Bestelling daarna ook snel ontvangen.

Score: 9

Prima service!

schoenen waren in eerste instantie te klein moesten dus geruild worden. Ging allemaal vlekkeloos. Zeer tevreden dus en mijn dochter dolblij met haar nieuwe voetbalschoenen👍

<b>Pluspunten</b><p>Goed en snel leveren</p>

Score: 8

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire