<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering; persoonlijke kaart</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Uitgebreide en goede collectie, mooie prijzen.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Levering binnen 1 dag.</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering en ook vlotte afhandeling retour sturen artikel. Geen kosten om iets te retourneren, super !!</p>

voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Geen bijzonder heden, was gewoon goed</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Er wordt snel gereageerd op een Email met goed advies.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Het terugstorten van geld n.a.v. een retour mag wat sneller.</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Snel geleverd. Goede communicatie. Snel bericht over retourmelding en snel geld terug.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Retourformulier erbij stoppen. Lang niet iedereen heeft een printer.</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Snel en makkelijk bestellen. Snelle levering</p>

Snel en voordelig

Ruime keus, kwaliteitsproducten voor een scherpe prijs, en supersnel geleverd. Complimenten!

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Zeer klantvriendelijk bedrijf en erg goed bereikbaar. Makkelijk bij het melden van een retour, het retourneren wordt ook eenvoudig verwerkt en nieuwe bestellingen worden snel verzonden en bij oponthoud wordt men hier netjes over in kennis gesteld. Top!</p>

Snelle levering met een blije klant!

Voor mij als moeder met weinig kennis van tennis(rackets) ;-) kon ik met de instructies van de trainer de juist keuze maken. De omschrijving van de rackets is duidelijk en op deze manier heeft onze dochter een mooi en kleurrijk racket. De snelle levering was erg prettig en ook netjes verpakt, pluspunten hoor!

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>gratis sokken niet in order, toch gratis nageleverd.</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>Jammer dat de winkel er niet meer is</p>

Zeer prettige winkel / website

De contacten die ik heb vanuit de vereniging met tennisdirect heb zijn bijzonder prettig / aangenaam.

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering!</p>

<b>Pluspunten</b><p>Super snel!</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Heel veel keus en veel direct leverbaar, maar wat het echt top maakt is de bezorging, vrijdagavond bestellen en zaterdag binnen hebben !</p>

Gewoon goed

Het kiezen van de schoenen en vaststellen van de maat was niet direct duidelijk of die goed gekozen was. Na drie keer proberen kreeg ik een foutmelding; bleek dat ik drie keer dezelfde bestelling had gedaan terwijl er maar een enkel paar beschikbaar was. Dat had eerder gemeld kunnen worden dat ik teveel besteld had. Vervolgens ging zowel de afrekening als bezorging vlekkeloos.

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire