goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Ruim op tijd een bestelling gedaan, door een fout in het systeem ging er iets niet goed. Gelukkig hebben ze de bestelling met bedrukking er nog tussen gezet, waardoor er net op rijd is uitgeleverd.</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>snelle levering komen afspraken na</p><b>Verbeterpunten</b><p>nvt</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Makkelijke site, overzichtelijk. Snelle levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>-</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Snelle verzending van mooie artikelen.</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>snelle service groot assortiment en vooral vriendelijk!</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snel en goed</p>

Goede prijs en snelle levering!

Perfecte levering: netjes verpakt, exact zoals beschreven en tegen een hele goede prijs. Kortom zeer tevreden en zal hier zeker nog terugkomen.

voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>De geleverde spullen zien er top uit. Voor naam op shirt betaald. Toen bleek dat dat niet de bedoeling is, is direct het geld terug gestort.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Je kunt geen drie cijfers invoeren als rugnummer. Blijkbaar is het lastig dat te veranderen. Prettig zou zijn als je dan direct ruimte hebt voor een opmerking. Nu wist ik niet of dat verderop nog kon. Ik ben gebeld dat naam op shirt niet mag. Het zou goed zijn als die mogelijkheid er dan ook niet is.</p>

Goede prijs, snelle levering

Goede producten met uitstekende service

Productiefout buiten Hockeydirect om uiterst snel en kosteloos hersteld. Prima service 👍🏻

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering. Duidelijkheid en betalingsgemak</p>

Snel en betrouwbaar

Goede assortiment, snelle service en zeer betrouwbaar

Snelle uitstekende service

Snelle levering. Goede producten, fijne website.

Alles was perfect in orde, snelle levering.

Goede service en snel verzonden!

Mijn dochter is erg blij met de tennisracket! Snel verzondwn en een goede service!

Score: 10

voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Vriendelijke meedenkende klantenservice. Mooie aanbiedingen. Vaak snelle verzending.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Levertijd is soms heel snel en soms duurt het echt lang. Ik heb meerdere keren gebeld voor ik ontving.</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Mooie producten</p><b>Verbeterpunten</b><p>Als je iets besteld met opdruk dan duurt het 5 tot 6 werkdagen langer. Dat is logische. Maar als het langer duurt zoals bij ons 10 dagen. Dat jullie dan de klant even op de hoogte stellen!</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Zeer tevreden over mijn loopschoenen goede aankoop snelle levering en correct verlopen allemaal</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ga zo door!</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Heldere manier van bestellen, goede prijs, snelle levering, ‘persoonlijk’ kaartje bij het afleveren</p>

Score: 10

<b>Pluspunten</b><p>Snelle service</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Goede kwaliteit spullen! Leuke aanbiedingen! Leuk zo’n kaartje bij de bestelling die je veel sportplezier toe wenst. Alles was op tijd geleverd</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire