Top ervaring!!!

Asic hardloop schoenen gekocht met gratis sokken. Deze zaten er niet bij toen de schoenen aan kwamen. Gelijk gebeld en heel passend opgelost!

Makkelijk gevonden wat ik nodig had en goede service.

Dit is mijn 2e paar Asics, ik gebruik ze niet voor volleyballen maar voor andere sporten thuis (Just Dance, HIIT, veel heen en weer sporten en draaien/springen etc.) Volleyball schoenen zijn hier perfect voor. Had een maat groter nodig dan normaal maar dat wist ik al van mijn vorige paar schoenen. Zolang deze lijn blijft bestaan blijf ik ze bestellen en had een fijne ervaring bij deze webwinkel. Kom zeker terug.

Product niet leverbaar en niet bereikbaar

Product niet leverbaar, geld netjes teruggestort. Product nog wel verkrijgbaar op site. Telefonisch niet bereikbaar, op mail wordt niet gereageerd.

Dit keer een misser

Normaal zijn mijn ervaringen meer dan goed. Vandaar dat ik regelmatig ook bij hen bestel. Deze bestelling nooit mogen ontvangen. Na de bestelling en na klein weekje wachten contact opgenomen met de vraag waar de bestelling bleef. In eerste instantie kreeg ik de boodschap dat de goederen wel overhandigd waren aan DHL. Na 2 dagen wachten nogmaals contact opgenomen en vervolgens te horen gekregen dat de zending retour is gestuurd. En dat zij niet konden zien wat er precies fout is gegaan. Jammer....want ik had een T-shirt besteld die ze nu niet meer leveren in de gewenste maat. Het blijft verder een top zaak...dus ik blijf gewoon nog bestellen. Ik ga er van uit dat het een eenmalig domper is.

Was iets in de levering verkeerd gegaan, maar contact verliep heel gemakkelijk en het is heel netjes opgelost. Super fijn!

Top service en snel geleverd

Steeds weer topervaring

Bestellen gaat vlot, levering snel en de maten kloppen altijd.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snel geleverd en product omschrijving klopte

Het product was helemaal goed en paste perfect. Snelle levering!!!

met de site oke maar kwaliteit van de schoen absoluut niet tevreden

De schoen heeft hij 1x aangedaan voor te voetballen en de zool is al volledig los gekomen.

Snelle levertijd.

recht schnell, alles zur vollen ZUfriedenheit

Daumen hoch

Een week moeten wachten op levering

Door een fout (schade vastgesteld) bij DHL duurde het een week, om uiteindelijk te leren dat de order was laten vervallen en ik een nieuwe diende te plaatsen. Reken ik voetbaldirect niet aan, heeft wel invloed gehad op mijn "ervaring" natuurlijk. Contact met helpdesk was niet super snel, maar Ok. Prijs van het bestelde product erg scherp vergeleken met de markt. Kwaliteit van het product was top!

Kwaliteit en service goed

Levering ging vlot en soepel. Goeie schoenen met een mooie actie. Prijs- kwaliteit is top!

Prima producten

Netjes op tijd geleverd En alles staat netjes uitgelegd op de site

Prima site volop keuze snelle levering

Meerdere malen al een bestelling geplaatst . Voldoende keuze, prima prijzen en snelle levering. Mocht je iets willen retourneren. Dit verwerken ze ook snel. Kortom website is een aanrader!

Mooi product, snel geleverd, keurig verpakt!

Mooie hockeystick, goede prijs/kwaliteit verhouding! Keurig verpakt en snel geleverd! Aanrader!

Super gereageerd op mijn klacht

Goede prijs

Veel keuze, goede prijs en snelle levering

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snel geleverd product prima in orde en telefonisch altijd goed bereikbaar.

Prettig winkelen en snelle bezorging

Overzichtelijke site met prima keuzemogelijkheden

Mizuno wave hardloopschoenen

Pakweg zeven maand geleden kocht ik Mizuno wave hardloopschoenen. Van andere merken ben ik gewend er 1000 tot 1200 km goed op te kunnen lopen. Mijn norm voor 'goed' is dat de overgang hiel-teen soepel blijft verlopen. Nu, na pakweg 600 loop kms, wordt niet meer aan dit criterium voldaan. Het was 25 jaar geleden dat ik op Mizuno's liep en destijds naar volle tevredenheid. Omdat de merknaam Mizuno bij de mij geleverde schoenen alleen aan de onderzijde van de hak te lezen is, en in tegenstelling tot andere merken nergens anders voorkomt, vraag ik mij oprecht af of de mij begin 2024 geleverde loopschoenen een correcte fabricageherkomst hebben....

Perfect!

Mooie artikelen aan leuke prijzen en supersnelle verzending. Retour is ook makkelijk en snel geregeld. Top!

Zeer snelle levering

Zoals verwacht mag worden. Een leuke korting voor trouwe klanten zou wel een keer fijn zijn. Dan hoef je niet te gaan vergelijken op andere sites

Snelle levering goede kwaliteit

Snelle levering mooie spullen goede kwaliteit

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire