goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>betrouwbaar, efficiënt, overzichtelijk</p><b>Verbeterpunten</b><p>misschien een ander postbedrijf..daar waren we niet tevreden over. bestelling zou in de ochtend komen, daarna door drukte in ieder geval voor 22 uur daarna stond er dat wij niet thuis zouden zijn geweest en dat daarom het pakketje niet afgeleverd kon worden...op dat moment waren wij gewoon thuis en zat mijn dochter met smart voor het raam te wachten..hier heb ik het postbedrijf wel over benaderd. het is niet erg dat het later komt, maar wees eerlijk en geef niet ons de schuld!</p>

<b>Pluspunten</b><p>Super snelle levering! Heel tevreden</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Bedtelling zou over 4 wkn geleverd worden. Was er al na 4 dgn.</p>

Score: 9

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Zeer snelle afhandeling van de bestelling</p>

Score: 8

Goede klantvriendelijke site

Snelle levering en goede service, o.a. gratis retour zenden.

voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Levering volgens afspraak, snelle reactie op email.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Site geeft na selectie van een maat ook artikelen met andere maten en juist niet de geselecteerde maat.</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Snel bestelproces. Goede prijzen. De helft goedkoper dan in de winkel. Dan is het dus de moeite waard om hier te bestellen. Goede levering</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Overzichtelijke website, veel keuze, goede service</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Snelle en vlotte afhandeling Retour snel afgehandeld</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>ik heb mijn spullen snel gevonden op de site en levering was heel snel zelfs een dag eerder als verwacht, helemaal super</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering en duidelijke plaatjes op de site</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

Score: 10

voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Ik bestelde 2 vesten maat S. De volgende dag had ik de vesten in huis (zoals beloofd op de website) maar bleek een van de vesten maat M.. Contact gehad met de klantenservice (de dame die ik aan de telefoon had was erg behulpzaam!) en afgesproken dat ik het vest terug kon sturen en ze een nieuwe op de post zouden doen. Wel jammer dat we die dag een vest misten op onze teamfoto, maar fijn dat het vest er alsnog aan komt.</p>

Score: 10

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke site, concurrerende prijzen en snelle levering. Ook mogelijk om op servicepunt post.nl te laten afleveren. Gratis verzending + retour indien nodig.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Na kopen van Mizuno hardloopschoen Amsterdam Rembrandt versie kreeg ik hier een reclame mail over of ik deze niet wilde kopen, terwijl ik dit net al gedaan had. 20% korting aanbieding in weekend is lastig, dit geld alleen op beperkte sale producten. Niet op alles met korting en andere normale prijzen. Beetje onduidelijk. Tevens ongevraagd nieuwsbrieven per mail. Hier voor afgemeld.</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering, duidelijke site! mooie oplossing indien je een artikel opnieuw wil bestellen omdat de maat niet goed is en je dan dus eigenlijk verzendkosten moet betalen. duidelijke instructie voor retourzendingen!</p><b>Verbeterpunten</b><p>jammer dat je niet meer kunt gaan passen in een winkel. maakt het voor schoenen toch wat lastiger met uitzoeken.</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Er zat een handgeschreven kaart bij mijn zending!</p>

super !

Super overzichtelijk, produkt uitkiezen en bestellen. Levering al de volgende dag........geweldig, ik kom zeker terug bij jullie !

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Mooie en betaalbare producten. Zeer vriendelijk betrouwbare service! Ben heel tevreden.</p>

Heel erg goed!

Ik had op het laatste moment nog wat nodig en dat was op vrijdagavond 21:30. Om 21:58 was m’n bestelling afgerond. Normaal gesproken verwacht je dan dat je te laat bent, maar dat is bij tennisdirect niet het geval! Volgende ochtend kreeg ik mn benodigde spullen in de ochtend al geleverd. Waardoor ik alsnog mee kon doen met de competitie.

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Heb ik niet.</p>

Snelle levering scherpe prijs

Op Dinsdag in de regen training gehad in de stromende regen. Op woensdag trainingsjas nog niet droog genoeg voor de training van donderdag. Via website van hockeydirect trainingsjack besteld. Op donderdagavond kon ik on mijn nieuwe droge jack trainen.

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire