Fantastic😉

Goeie service,meteen geholpen en volgende dag in huis! Top👍

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>snelle levering, goede communicatie en doet wat het moet doen!</p>

goede service, goed behandeld

<b>Verbeterpunten</b><p>Adviezen van klanten over een product op de site zetten. Product valt klein, product valt groot</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Snel en goede prijs/kwaliteit verhouding!</p><b>Verbeterpunten</b><p>(geen)</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ik heb mijn gratis kousen niet bijgeleverd gekregen!</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle service uitgebreide collectie</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Competitieve prijs, snelle levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering, prima assortiment en behulpzaam met vragen.</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Eerst wil ik zeggen; een enorm snelle service. Ik had volleybalsokken besteld in de avond en de volgende dag kwam het al voor de tijd dat die eigenlijk zou komen! Ten tweede; ik ben super blij met mijn sokken.</p><b>Verbeterpunten</b><p>De website is niet heel erg mooi. Dit zou ik verbeteren.</p>

Score: 9

<b>Pluspunten</b><p>Goede enbdnelle levering</p>

voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Helder overzicht en goed eproduktbeschrijving</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering. Alles duidelijk</p>

Score: 8

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Snel.en makkelijke servies Alleen hoe retourneren vond mijn zoon niet terug Gelukkig niet nodig</p><b>Verbeterpunten</b><p>Retourmogelijkheden Makkelijker vermelden</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>De bib-magneetjes zijn veel kleiner en mooier dan in dacht. Het zou fijn zijn om een foto op de website te hebben waarbij je een voorbeeld ziet: een persoon met startnummer op zijn shirt, vastgemaakt met de magneetjes.</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>De enorme goed werkende site, de snelle bezorging en de leuke handgeschreven kaart die erbij zat. Top. Hier is goed over service nagedacht.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ga zo door.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle, correcte bediening!</p>

<b>Pluspunten</b><p>snelle levering, prima product</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>perfecte levering, op tijd, spullen mooi verpakt. bestelling vlot te plaatsen</p>

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire