<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Ruime keus, fatsoenlijke prijzen en snelle levering</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Bezorging is snel!! En alles is goed/leuk geregeld! Zou dit bedrijf zeker aanbevelen aan teamgenoten.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Vond het een apart berichtje dat op het briefje was geschreven....zweetse...</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Makkelijk met bestellen en netjes optijd bezorgd!</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelheid leverinf</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Very good and reactive customer service: shoes ordered in the afternoon, delivered the day after. Unfortunately, one half size too small, so I had to return them. Free shipping back, money on my account 10 days later. Friendly staff when calling. Very good and reliable.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Only small drawback: they do not offer exchange, so I had to buy the same shoes a bit bigger and to wait for the refund. No big deal, but the possibility of an exchange would be great!</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>Niks</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Goede service</p><b>Verbeterpunten</b><p>Hoge verzendkosten</p>

Score: 10

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Ruim assortiment loopschoenen. Alle maten klein en groot. Spoedige uitlvering.</p>

In2dagen geregeld WHAAW

In 2 dagen alles geregeld super

Score: 10

<b>Pluspunten</b><p>Snelle service Steeds verzorgd</p>

Score: 9

<b>Pluspunten</b><p>Prima service</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering, goede updates betreft de levering, gratis item boven een bepaald bedrag en leuk ludiek kaartje met handgeschreven groeten erbij! Top!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>X</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Snelle en correcte afhandelingvan onze bestelling. We bestellen hier zeker nog</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering en persoonlijk bedankje!</p><b>Verbeterpunten</b><p>blijf kiezen voor een persoonlijke noot!</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>bestelling die ik heb gedaan, heb ik zelfs eerder ontvangen dan aangekondigd is. ik kan alleen zeggen dat het top is en vooral zo doorgaan.</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke webshop, snelle bezorging</p>

Makkelijk besteld en snel bezorgd

Goede afbeeldingen en omschrijving, zodat je een goed beeld krijgt van het product, makkelijk en snel betalen, link met betaalapp werkt goed (dat is wel eens anders) nadat het besteld was werd ik goed op de hoogte gehouden over mijn bestelling en wanneer het bezorgd zou worden.

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijk, snel, transparant, professioneel</p>

Snel handelen

Mijn zoveelste bestelling bij Voetbal Direct en zoals altijd snel geleverd voor een goede prijs. Dit keer had ik keeperhandschoenen besteld en was er helaas een beschadiging aan het product. Direct een garantie aanvraag ingedient, waarop ik ook gebeld heb aangezien ik het product de dag erop nodig had. De klantenservice heeft hier snel op gereageerd waardoor ik de dag erop een vervangend set keeperhandschoenen toegestuurd gekregen. Kortom: Super!

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire