perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Leuk kaartje bij de bestelling!</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Snelle bezorging en het product is super. Zou volgende keer zeker weer via deze website iets bestellen</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Snel, correct en prima afhandeling van ruilen Ook terugstorten bedrag supersnel</p><b>Verbeterpunten</b><p>Zo door gasn</p>

<b>Pluspunten</b><p>Vlotte afhandeling</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>snelle levering.</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>alles gewoon possitief, leverening ok en kwaliteit ok!</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Goede service</p><b>Verbeterpunten</b><p>Snellere reactie omtrent retour.</p>

voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Goede, snelle service.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Website werkt niet altijd snel</p>

voldoende, een redelijke ervaring

<b>Verbeterpunten</b><p>Lange levertijd op 1 artikel dus wordt alles later geleverd. Retourprocedure kan geoptimaliseerd worden. Printen van formulieren werkt vertragend en is papierverspilling.</p>

Altijd snelle/goede service en levering

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Goede informatie, mooie site, snelle service</p><b>Verbeterpunten</b><p>Zelfde schoenen bij concurrent 20 Eur goedkoper.</p>

Enthousiast over het diverse aanbod en snelle levering 👍

Na het zien van de nieuwe US Open outfits wilde ik gelijk ook iets leuks en nieuws aanschaffen. Naast de reguliere merken kon je ook de nieuwste outfits bestellen van onze Nederlandse talenten zoals de Fila outfit van Kiki Bertens, nu alleen nog wat tennis talent maar dat kon ik niet vinden op de site😀

voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke site. Nette levering waarbij niets beschadigd is.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Als er een levertijd bij het artikel staat ga ik ervan uit dat dat klopt. Nu moest ik zelf contact opnemen waar mijn bestelling bleef. Jullie moeten klanten vooraf informeren op tijd dat de levering vertraagd is. Klanten moeten hier niet zelf achteraan moeten. Na contact dat het niet op voorraad was ontving ik de bestelling binnen 2 dagen. Dat wekt argwaan.</p>

super

super blij levering volgende dag ik ben een tevreden klant.

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Mooie en duidelijke webshop en supersnelle levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>Nvt</p>

<b>Pluspunten</b><p>Ruime keuze, snelle service.</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Snel, makkelijk en duidelijk</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Mooie spullen, snelle levering. Leuke kaart met een persoonlijke groet en aanmoediging van een medewerker in het pakje was de kers op de taart.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Prima service</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Schoenen gekocht online die de volgende dag in solden gingen. Na een telefoontje hierover werd de korting de volgende dag gewoon teruggestort! Wat een service!</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Snelle verzending. Eventuele retouren is makkelijk en duidelijk.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Niet alle maten waren meer beschikbaar.</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering, dingen op voorraad</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle en correcte levering!</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Prima in communicatie/service.</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Super service. Telefonisch fijn te woord gestaan toen ik twijfelde hoe de maten vielen. Perfect geholpen</p>

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire