Score: 8

Fantastische Sportketen

Tennisdirect heeft leuke producten qua Tenniskleding en schoenen en wat relatief best goedkoop is. Verder vind ik hun service echt een van de beste van Nederland. Je krijgt alles perfect binnen en als er wat gebeurd met je bestelling dan geven ze een kleine vergoeding om zo de klant tevreden te houden. Ik raad iedereen aan om hier je tennisspullen halen. Echt een topwinkel 👍👍

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Verbeterpunten</b><p>Retoursticker meezenden met de bestelling.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Vlotte service, snelle bezorging!</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Snel verzonden en ontvangen, duidelijke foto's en inschrijving oo de site.</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Zeer vlotte behandeling van vraag om productinformatie via mail, met volledig antwoord. Zeer sneel afhandeling van bestelling.</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Hele snelle levering en juiste product.</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Goede producten en op tijd geleverd.</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Snelle service, overzichtelijke website.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Prijzen irt andere websites.</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering, heel goed product.</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>heel snel en correcte service</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Super ,bestellen en volgende dag was het er al</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering. Gratis verzending en gratis retourneren.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Telefoonnummer op pakbon was foutief</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke site, goede prijzen, snelle levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Zeer snelle levering</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Alles loopt perfect krijg zelfs dingen rapper toe als dat ze verwacht worden dus bij deze proficiat jullie doen het allemaal goed</p>

Prima kwaliteit en super(snelle) service!

Bestel al jaren bij Voetbaldirect, tot volle tevredenheid! Breed assortment, goeie scherpe prijzen en uitstekende service.

Vrijdag rond 16.00 besteld. Zaterdag rond 12.00 ontvangen.. Beter kan niet

Zeer tevreden met voetbaldirect

Op zaterdag een voetbalshirt besteld bij deze webshop en al op maandagochtend werd er geleverd. Verder tevreden over voetbaldirect.

Vlot en correct

Prettige en duidelijke site, mijn bestelling werd vlot geleverd, alleen de service van Post.nl laat te wensen over, bestellingen worden niet netjes aangeboden, de bezorger geeft aan bij Post.nl dat de bestelling geleverd is terwijl de klant moet gaan zoeken waar de bezorger het pakket gelaten heeft. Deze bestelling van TennisDirect werd door mijn buurvrouw gevonden, zij belde vervolgens bij mij aan om mijn bestelling af te geven, zij vond mijn pakket gewoon op de galerij voor mijn deur??? Elkeen kan er dus mee vandoor gaan!!! Ik vind dit, als klant van TennisDirect, de naam van uw bedrijf niet ten goede komen en dat is jammer!!!!

<b>Pluspunten</b><p>Goede communicatie Snelle levering</p>

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire