perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Het is een mooie, overzichtelijke site met goede en goedkope producten. Goede service, als een product niet goed is is omruilen zo gedaan.</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Eerlijk snel en op tijd</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Fijn shirt en broekje, snelle levering!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Stay as you are</p>

Score: 9

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Goede en duidelijke site. Levering was perfect!</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ga zo door</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke site. Fijn verhaal.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Retour procedure. Aanvraag ticket via klantendienst is eerder onhandig.</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering Veel op voorraad</p><b>Verbeterpunten</b><p>nvt</p>

Prima materiaal,

Telefonische klantenservice goed geadviseerd, bij omruilen. Snel en accuraat. Bedankt

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering</p>

<b>Pluspunten</b><p>Vlotte levering</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Fijn mail contact over aanbiedingen, wordt meegedacht, mooie producten en snelle levering.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Eigenlijk geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering. Super!</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snel geleverd!</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelheid en kwaliteit</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Zeer snelle levering! Groter aanbod dan in de betere sportspeciaalzaak!</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Tijdige levering , mooie site , en vooral goeie solden</p><b>Verbeterpunten</b><p>de verwijder knop bij bestelling was moeilijk te vinden omdat ik eerst foute maat had besteld , meestal staat dit achteraan het artikel nu in kleine letters zonder vuilbak icoontje onderaan</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering Gratis spullen</p>

Tennisdirect heeft prima service en redelijke prijzen.

Mijn bestellingen werden zeer vlot afgehandeld en omdat ik vlakbij een afhaalpunt woon (Warmond) kon ik de bestellingen na een paar uur ophalen. Ik had alleen een probleem met mijn Google Chrome browser maar na een telefoontje werd de bestelling door de medewerker ingevoerd. Prima webwinkel!

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering!!! zondagmiddag besteld en maandag al in huis!!!</p>

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire