Snelle en correcte leverig

Goede keuzemogelijkheden en supersnelle toezending

Was op zoek naar een neutrale hardloopschoen van een bepaald merk. Keuze was zeer uitgebreid qua kleuren en maten. Vooral de kleinere maten zijn wat lastig te vinden bij veel aanbieders. RunningDirect.nl had ze in vrijwel alle kleurcombinaties. Product had ik de volgende werkdag in huis.

Vlotte service!

Vlotte service!

Helaas zeer teleurgesteld

Ik heb een duur product gekocht, namelijk de Slinger Bag Padel. Het product is niet goed samengesteld, het schietonderdeel zit los in de machine, waardoor ik het niet kan gebruiken. Ik wacht al meer dan een week op duidelijkheid hoe dit wordt opgelost.

Snel en top

Snelle levering en top schoenen!

Keurig!

Kwalitatief goeie producten en zit perfect.

Helemaal TOP!!

Veel keuze, goede prijs, zeer snelle levering.

Goede schoenen, snel geleverd.

Erg fijne schoenen (Asics Gel Pulse 15), binnen 24 uur in huis. Vallen wel kleiner uit dan gemiddeld. Had mijn normale maat (44) besteld maar die waren echt te klein. Teruggestuurd en 44,5 besteld en ontvangen (45 was nog beter geweest). Geld van de 1ste bestelling nog niet teruggekregen maar neem aan dat dat spoedig komt. Contact met klantenservice (ivm niet ontvangen bestelbevestiging, bleek in spam te zitten) was prettig en snel.

Goeie en snelle levering,alleen de maatvoering van sommige merken komt niet overeen met wat het merk aangeeft op de doos.

Mooie aanbieding tennisschoenen Voordelige tennisballen Op tijd geleverd

Snelle service van topproducten. Ze doen wat ze beloven.

HockeyDirect doet wat ze beloven! Een uitgebreide collectie van topproducten die de volgende dag al geleverd kunnen worden. Uitstekende klantenservice voor wanneer je vragen en/of opmerkingen hebt. Heb je hockeyspullen nodig? Bestel ze hier bij HockeyDirect.

correct

efficiënt

Snelle levering en goed/prima prijs

Ene dag besteld en volgende dag al geleverd.

Doen wat ze beloven

Correcte levering van goede loopschoenen aan een interessante prijs

tevreden

Elke bestelling verliep correct en vlotte afhandeling

Perfecte aankoopprocedure

Mijn jack werd netjes bedrukt en op tijd geleverd, zoals was aangegeven tijdens het bestellen. Goed assortiment, prima kwaliteit!

Altijd snel en betrouwbaar. Nu ook met de retour zending.

Prima webshop

Duidelijke en overzichtelijke webshop Alles verliep zoals gepland, inc. de snelle levering.

Prima, goed en betrouwbaar

Meerdere malen besteld. Mijn standaard webshop voor hockeyspullen.

Geweldige service

We hadden een voetbalshirt bestelling geplaatst met per ongeluk de verkeerde shirt nummer. Dit hebben ze bij ons eerst geverifieerd, voordat ze het hebben laten bedrukken en uiteindelijk aangepast naar correcte nummer. Mijn zoon super blij dat ze het even met ons gecheckt hebben, geweldige service, scherp en attent.

Topservice: snel en correct!

Altijd tevreden met de service van VoetbalDirect. Ook als er iets niet goed is, wordt dit probleemloos teruggenomen. Steeds snelle levering en goede kwaliteit van producten.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snelle, goede service

Je bestelling wordt altijd snel geleverd met keurige updates via de mail.

klein dochter blij

heb het shirt gekocht voor mijn kleindochter en ze is er heel gelukkig mee

goede snelle levering

Houdaifha

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire