Laden reviews...
3.174 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De meerderheid van de reviews prijst snelle levering, scherpe prijzen en betrouwbare service. Klanten noemen vaak een gemakkelijke bestelervaring en duidelijke communicatie. Enkele ervaringen melden vertragingen bij levering of retouren, maar de algehele indruk blijft positief. Uit de reviews blijkt tevredenheid over kwaliteit van producten en waar voor je geld.
Ik had schoenen besteld in een maat te klein en kon makkelijk nieuwe bestellen in een maat groter en het retour zenden gaat ook makkelijk alleen lukte het mij niet maar daar hielp de klantenservice heel goed bij en ik hoefde niet te wachten en werd vriendelijk geholpen
PassaHockey
Julia
Eelderwolde
besteld en keurig optijd geleverd.
H
Warmond
Ton
Eindhoven
Overzichtelijke site, mooie producten en leuke prijzen en snelle levering.
Ron
Uden
Ik heb een hele goeie ervaring met Passasports. Ik werd op de hoogte gehouden van de levering. Snelle levering. Netjes verpakt.
Susan
Winterswijk
Service is sneller dan het licht.
Jos
Huizen
Snel en krijgen wat je besteld. Materiaal stevig en goed.
Henk
Heerjansdam
next day delivery
Saidul
Waddinxveen
Wat is nog is had was alleen bij jullie nog op voorraad in de juiste maat
K
B
Ik ben erg tevreden over deze webshop. De bestelling werd snel geleverd, de hardloopschoenen waren precies zoals beschreven en alles was netjes verpakt. Het bestelproces verliep soepel en de communicatie was duidelijk. Zeker een aanrader!
Cecile
Arnhem
Prijs goed Levering snel en goed Gewoon top
Douwe
Dedemsvaart
Op tijd geleverd en prima verpakt.
M
Beemster
Ik heb padelballen besteld en de dozen waren verzorgd en snel bezorgd
Koen
Handelcity
Snelle levering. Hele mooie aanbiedingen. Ideaal om online je sportspullen te halen!
Randy
Lelystad
Goede prijzen, snelle bezorging en makkelijk retour
PassaHandbal
Rianne
Reuver
Alles verliep naar wens, snelle levering en heel blij met m'n mooie hardloopschoenen!
Mireille
Deventer
Goede aanbiedingen goede service
Lou
Gronsveld
Top, shirt was erg snel
Daniel
Hengelo
Steeds correcte en vlotte levering en goed prijs- kwaliteit!!!
PassaVolleybal
Evy
Herk-de-Stad
Snel en goede service!
Furkan
Velsen-Noord
Goede deals, en makkelijk te retourneren.
Luuk
Utrecht
Scherpe prijs en ook snelle levering alleen klein minpuntje geen mogelijkheid tot levering aan huis of ik moet zelf iets fout hebben gedaan
Wilbert
Oss
Alles prima in orde!
Martin
Schoonoord
Heel erg tevreden met de snelle levering en het brede assortiment. Hetgeen ik nodig had kon ik ook snel vinden.
Maurice
Vleuten
padelschoenen bestelt en de volgende dag werden ze al geleverd !! TOP
Gertjan
Rijssen
Verleg je sportgrenzen met PassaSports
Of je nu traint voor een hardloopwedstrijd, je eerste voetbaltraining gaat doen of in een hockeyteam zit: bij PassaSports bieden we wat je nodig hebt. Als de sportspecialist in 9 verschillende sporten weten wij welk materiaal jou helpt naar de beste sportprestaties.
BEAT YOUR BEST is niet zomaar onze slogan, maar het is onze belofte aan jou. Bij PassaSports geloven we dat iedereen zijn grenzen kan verleggen met de juiste sportmaterialen. De beste sportspullen die je nodig hebt om je persoonlijke records te verbreken.
Onze specialisten bij PassaVoetbal, PassaHockey, PassaTennis en PassaVolleybal weten wat werkt voor jouw sport. Hier scoor je alleen wat écht het verschil maakt op het veld, op de baan of in de zaal. Vind de beste must-haves voor het hardlopen bij PassaRunning. Ook bij PassaBasketbal, PassaKorfbal, PassaHandbal en PassaPadel hebben we alle sportitems.
Alleen het beste materiaal helpt je groeien in je sport. Van schoenen die perfect passen tot kleding die met je meebeweegt. Met bijpassende accessoires voor jouw sport.
Klaar om je grenzen te verleggen? Duik in ons assortiment en ontdek hoe het juiste materiaal je sportprestaties verbetert. Want bij PassaSports draait alles om jouw volgende persoonlijke overwinning.
PassaSports bestaat uit gespecialiseerde sportlabels voor onder andere running, voetbal, tennis en hockey, die bij veel sporters bekend zijn van RunningDirect, VoetbalDirect, TennisDirect en HockeyDirect.
Branch
Retail, E-Commerce