Super snelle levering! Goed geprijsd merkartikel

Heel tevreden over de service en het verloop van deze bestelling. Alles verliep vlot van bestellen tot het ontvangen (binnen 24 uur!) Goed geprijsd merkartikel, blij mee!

super!!

super goed snel verzonden goeie kwaliteit!!

Retour is 2.95 euro!!

Ik heb voetbalschoenen besteld. Helaas waren ze te klein en wil ik ze terugsturen. Moet ik ook nog retourkosten betalen. Dit is toch bedrijfsrisico? Heel bijzonder. Koop hier nooit weer wat.

Mijn ervaring met Tennisdirect is uitstekend en dan is al een goed aantal jaren zo. Goede klantenservice, groot assortiment, mooie sale items. Ik ben meer dan tevreden met Tennisdirect.

Prettige webshop, met duidelijke foto's van de producten.

Erg tevreden over mijn aangeschafte producten. Omschrijvingen van mijn aankopen zouden uitgebreider mogen op de website (al zijn die van concurrenten niet veel beter). bijvoorbeeld (van welk materiaal is het frame van het racket gemaakt of met wat voor soort bespanning wordt het racket geleverd. Daarnaast is het lastig dat wanneer ik op schoenen zoek voor kunstgras, er veel modellen omhoog komen met clay in de titel. Dit zou beter gefilterd kunnen worden, om makkelijker en sneller de juiste keuze te kunnen maken op de website. Levering is keurig verlopen en de producten zaten goed en zorgvuldig verpakt.

Fijne schoenen

Top!!

Leuke artikelen voor een goede prijs en snel geleverd.

Gelukkig nog betrouwbaarheid

Online bestellen ben ik vaak nogal een beetje huiverig voor en vooral als het op schoenen aan komt. Uiteraard van te voren even reviews gelezen en begrijp ook waarom ze zo positief zijn, de schoenen zijn netjes de volgende dag geleverd en de pasvorm ook precies goed. Al met al super tevreden.

Snelle bezorging

Net als eerder is het makkelijk bestellen, en snel in huis, bij Running Direct!

Veel beter toen er nog een fysieke winkel was

Meerdere maten schoenen besteld om te passen. Na een week nog niks van mijn retour gehoord.

vrijdagmiddag besteld, zaterdag geleverd. Top!

top!

Prima product en prijs.

Super goed

Alles is netjes alles word ook snel verzonden en alles is in top kwaliteit

Goede schoenen

Mijn zoon is helemaal blij met zijn nieuwe schoenen!

Snel geleverd en goede prijs

Zoals verwacht

Product netjes op tijd geleverd.

Mooi jack, maar helaas te groot, en ruil niet mogelijk

Als verjaardagscadeau voor onze coach hebben we een jack gekocht met bedrukking 'coach'. Helaas blijkt het jack te groot en is ruil niet mogelijk na bedrukking.... omdat het een webshop is, is passen niet mogelijk, maar maat inschatten is ook lastig. Bedrukking kan dus jammergenoeg alleen als je zeker weet dat je de goede maat hebt...

Top! Snelle service

Enthousiast , goede korting en snelle levering.

Zaterdag besteld en maandag al via DHL geleverd. Prima

Snelle levering en duidelijk àlles vermeld op de site

Helemaal blij met mijn nieuwe schoenen

Uitstekende prijskwaliteit maar te laat geleverd

Top schoenen in de aanbieding gekocht, maar de beloofde levertijd (voor 22u besteld is morgen in huis) werd niet nagekomen. Ik weet dat dit ws bij de externe leverancier ligt maar dan moet de belofte niet benoemen. Was nu te laat voor mijn wedstrijd.

bestelling niet helemaal correct maar gratis retour

had 2x zwarte kniebeschermers besteld en heb 1 zwart paar en een groen paar ontvangen wat niet de bedoeling is, zal de groene terugsturen gezien mijn dochter geen groen wil dragen. Bedankt dat jullie dit gratis retour nemen.

Me schoenen prima op maat en voel met trainen en spelen weer de demping.

Snelle service, nette prijzen.

Overzichtelijke site met zeer ruime keuze. Supersnel geleverd. Moest helaas deels terug vanwege verkeerd bestelde maten. Maar ook dat werd supersnel afgehandeld. Inmiddels nieuwe bestelling tot volle tevredenheid binnen en geld van retourneren al weer op mijn rekening.

Supersnel

Zeer tevreden met supersnelle service

Over PassaSports.nl

Verleg je sportgrenzen met PassaSports Of je nu traint voor een hardloopwedstrijd, je eerste voetbaltraining gaat doen of in een hockeyteam zit: bij PassaSports bieden we wat je nodig hebt. Als de sportspecialist in 9 verschillende sporten weten wij welk materiaal jou helpt naar de beste sportprestaties. BEAT YOUR BEST is niet zomaar onze slogan, maar het is onze belofte aan jou. Bij PassaSports geloven we dat iedereen zijn grenzen kan verleggen met de juiste sportmaterialen. De beste sportspullen die je nodig hebt om je persoonlijke records te verbreken. Onze specialisten bij PassaVoetbal, PassaHockey, PassaTennis en PassaVolleybal weten wat werkt voor jouw sport. Hier scoor je alleen wat écht het verschil maakt op het veld, op de baan of in de zaal. Vind de beste must-haves voor het hardlopen bij PassaRunning. Ook bij PassaBasketbal, PassaKorfbal, PassaHandbal en PassaPadel hebben we alle sportitems. Alleen het beste materiaal helpt je groeien in je sport. Van schoenen die perfect passen tot kleding die met je meebeweegt. Met bijpassende accessoires voor jouw sport. Klaar om je grenzen te verleggen? Duik in ons assortiment en ontdek hoe het juiste materiaal je sportprestaties verbetert. Want bij PassaSports draait alles om jouw volgende persoonlijke overwinning.

Over PassaSports