Laatst heb ik hardloopschoenen besteld, de levering was super snel en het verwerken van het retour van één paar was ook erg vlot geregeld want ik had direct mijn geld terug!

Positief, snel prima service

Prima webshop

• Geshopt op PassaVoetbal

Snel en goed (zoals het hoort !)

Uitstekend, van bestelproces tot leveringsproces. Aanrader!

Super snelle levering

Mooie producten, super snelle en nette levering. Uitgebreid assortiment, zeer tevreden.

Goeie service

Goeie service . Prima Verzonden en geen problemen met retour

• Geshopt op PassaVoetbal

Prima service. Nadat het product niet volgens afspraak was geleverd kon ik het kosteloos terug sturen en werd het goede product nog zeer snel geleverd. Vriendelijke en behulpzame dame aan de telefoon.

• Geshopt op PassaHockey

Super goed geholpen

Mijn pakketje was vertraagd, omdat het niet in DHL locker paste. De dames van de klantenservice hebben mij vriendelijk te woord gestaan en mee gekeken waar het pakketje wel afgeleverd zou worden. Hele goeie ervaring met hun klantenservice en webwinkel. Een aanrader!

• Geshopt op PassaTennis

Ik bestel vaak op PassaVoetbal en ben zeer tevreden. Leveringsdatum klopt altijd en retouren gaat erg makkelijk.

Betrouwbaar en duidelijke communicatie

Betrouwbaar en duidelijke communicatie

Snelle bezorging

Fijne website, snel bezorgd.

Snelle service, veel keuze

Overzichtelijke site met veel keuze. De levering was al de volgende dag en voldeed aan de verwachtingen. Er zou op in de webshop wat meer aandacht voor duurzaamheid kunnen zijn.

Makkelijk en snel

Bestellen gaat zeer gemakkelijk en de producten worden snel geleverd.

Snel geleverd!

Snel geleverd en alles in orde en conform beschreven op de website!

Ondanks defect zeer tevreden

Voetbalshirtje gekocht, maar bleek op de naad defect. Mail gestuurd en werd keurig opgelost!

• Geshopt op PassaVoetbal

Duidelijke website, goede prijzen, snelle levering precies wat je verwacht en hoopt.

Snelle en goede levering

De artikel werden snel en verzorgd geleverd.

• Geshopt op PassaPadel

Snel, netjes en goede prijs

Keurige website, snel geleverd alleen helaas geen bestelbevestiging maar volgende dag keurig geleverd

• Geshopt op PassaRunning

Snelle levering en scherpe prijzen

Eenvoudige bestelwijze, scherpe prijzen en snelle levering, wat wil je nog meer

In 1 woord Top webshop

Nu 2 keer hoka sportschoenen besteld de eerste keer kreeg ik maar geen bevestiging mail dat de schoenen onderweg waren, en naar gevraagd via de chat kreeg daar vlot antwoord op, bleek dat mijn mailadres niet helemaal juist was, heb ze aanpast en probleem snel verholpen, volgens waren ze snel geleverd en het 2 paar een tijd later besteld weer heel snel bezorgt Kortom fijne webshop en als er iets is wordt het opgelost ga zo door Passasports!

• Geshopt op PassaRunning

Veel keuze en snel bezorgd.

PasseSite heeft goede keuze hulp. Informatie over de schoenen klopt. Blij mee!

Goede site..

Prima snelle levering van mijn nieuwe schoenen.

• Geshopt op PassaVolleybal

Prima en snel geleverd

Makkelijk te bestellen, leuke aanbiedingen. Snel geleverd de volgende dag.

• Geshopt op PassaVoetbal

Super kwaliteit en spot goedkoop

• Geshopt op PassaVoetbal

PassaSports.nl heeft snelle service en levert een kwaliteitsproduct!

Ik koop steeds dezelfde schoenen van Swiss en het blijft een product waar ik tevreden over ben.

Over PassaSports.nl

Verleg je sportgrenzen met PassaSports Of je nu traint voor een hardloopwedstrijd, je eerste voetbaltraining gaat doen of in een hockeyteam zit: bij PassaSports bieden we wat je nodig hebt. Als de sportspecialist in 9 verschillende sporten weten wij welk materiaal jou helpt naar de beste sportprestaties. BEAT YOUR BEST is niet zomaar onze slogan, maar het is onze belofte aan jou. Bij PassaSports geloven we dat iedereen zijn grenzen kan verleggen met de juiste sportmaterialen. De beste sportspullen die je nodig hebt om je persoonlijke records te verbreken. Onze specialisten bij PassaVoetbal, PassaHockey, PassaTennis en PassaVolleybal weten wat werkt voor jouw sport. Hier scoor je alleen wat écht het verschil maakt op het veld, op de baan of in de zaal. Vind de beste must-haves voor het hardlopen bij PassaRunning. Ook bij PassaBasketbal, PassaKorfbal, PassaHandbal en PassaPadel hebben we alle sportitems. Alleen het beste materiaal helpt je groeien in je sport. Van schoenen die perfect passen tot kleding die met je meebeweegt. Met bijpassende accessoires voor jouw sport. Klaar om je grenzen te verleggen? Duik in ons assortiment en ontdek hoe het juiste materiaal je sportprestaties verbetert. Want bij PassaSports draait alles om jouw volgende persoonlijke overwinning.

Over PassaSports