Goede, betrouwbare site

Zo gauw ik iets zoek voor mijn tennissende dochter, kijk ik hier als eerst. Het assortiment is ruim en mooi. De levering snel en als iets toch retour gaat, dan is de terugbetaling snel geregeld

Bekende schoen concurrerend geprijsd en bezorgd bij een afhaalpunt.

Het was prettig zaken doen.

WAUW EFFECT

Wauw! Wat een top site. Bestelling: Ook de bestelling ging soepel en snel. Direct een bevestiging en de factuur volgt als het pakket gereed is gemaakt voor verzending, wat heel logisch is! Levering: 15 minuten voordat de chauffeur voor de deur staat, een melding dat hij onderweg is. Niet thuis en toch netjes door de brievenbus geleverd.

*** service

Shirt is nog steeds niet binnen!

Nog niets vernomen van product dat ik retour heb verzonden

Mijn ervaring met voetbal directie goed had het pak snel binnen. Helaas bleek dit niet de goede te zijn en heb ik hem retour gezonden. Tot op heden heb ik nog niets gehoord. Voor nu 3 sterren. Als alles is afgehandeld en ik snel mijn 130 euro terug heb dan geef ik voetbal direct 5 sterren.

snelle levering van een goed product

snelle levering van een goed product

Topp!

Ik ben heel erg blij met mijn voetbaltenue!

Alles altijd snel geleverd.

Goede kwaliteit spullen, goede prijzen.

Prima bezorging mis racket tas

Ik zou een racket tas erbij krijgen heb ik niet gehad. Voorderest een prima bezorging en goeie kwaliteit

En en al top!

Prima website. Makkelijk om juiste keuze te maken.

Altijd sneller levering

Snelle levering en goede service. Artikelen netjes verpakt en prima kwaliteit.

snelle levering, matig beantwoorden email.

De levering van dingen die ik bestel worden snel geleverd. Aanbiedingen vindt ik wat tegenvallen, rackets zijn te duur en de feedback van klachten zijn matig. Soms krijg ik zelfs geen reactie na een vraag of klacht. Verder wel een betrouwbare winkel.

Goed de service, snelle levering

top shop

Altijd snel het pakket binnen, als er wat fout gaat bij postnl, wordt er snel een oplossing gezocht, Yoelle bedankt voor de top service

Very bad quality

The letter on the shirt broken before using. It is same quality as Aliexpress. Do not buy here!

Top en een goede prijs

Top en een leuke prijs

Fijn shoppen snel geleverd

Goeie kwaliteit kleding en retourneren gaat ook makkelijk en snel. Ook nog eens een Snelle levering

Mega goed !

Snelle levering, prachtige broek en kwaliteit voor een kleine prijs

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goede website

Goede website

Vlotte levering

Vlotte en correcte levering van racket en schoenen.

Kwaliteit en snelheid tegen scherpe prijzen

Wat mij betreft het alternatief voor fysieke hockeywinkel, breed assortiment en hele snelle levering.

Snel en goede prijs

Zoals altijd wordt het bestelde artikel snel geleverd en dat alles voor een concurrerende projs

Breed en leuk aanbod van tenniskleding, heldere site.

Veel verschillende producten, leuke stijl en goede prijs/kwaliteit verhouding. De bestelling en levering gingen vlot.

Geweldige aanbiedingen

Regelmatige aanbiedingen tegen geweldige prijzen Uitgebreid assortiment.

Voldoende keus

Genoeg keus naar wat ik nodig heb. Goede prijs

Over PassaSports.nl

Verleg je sportgrenzen met PassaSports Of je nu traint voor een hardloopwedstrijd, je eerste voetbaltraining gaat doen of in een hockeyteam zit: bij PassaSports bieden we wat je nodig hebt. Als de sportspecialist in 9 verschillende sporten weten wij welk materiaal jou helpt naar de beste sportprestaties. BEAT YOUR BEST is niet zomaar onze slogan, maar het is onze belofte aan jou. Bij PassaSports geloven we dat iedereen zijn grenzen kan verleggen met de juiste sportmaterialen. De beste sportspullen die je nodig hebt om je persoonlijke records te verbreken. Onze specialisten bij PassaVoetbal, PassaHockey, PassaTennis en PassaVolleybal weten wat werkt voor jouw sport. Hier scoor je alleen wat écht het verschil maakt op het veld, op de baan of in de zaal. Vind de beste must-haves voor het hardlopen bij PassaRunning. Ook bij PassaBasketbal, PassaKorfbal, PassaHandbal en PassaPadel hebben we alle sportitems. Alleen het beste materiaal helpt je groeien in je sport. Van schoenen die perfect passen tot kleding die met je meebeweegt. Met bijpassende accessoires voor jouw sport. Klaar om je grenzen te verleggen? Duik in ons assortiment en ontdek hoe het juiste materiaal je sportprestaties verbetert. Want bij PassaSports draait alles om jouw volgende persoonlijke overwinning.

Over PassaSports